Bachelor in business administration en beheer (onderwezen in het Italiaans)

University Of Bergamo

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in business administration en beheer (onderwezen in het Italiaans)

University Of Bergamo

DOELEN

Om de student te voorzien:

 • een brede basis van zakelijke vaardigheden om te kunnen concurreren in de moderne en dynamische bestuurlijke omgeving
 • basiscompetentie op het gebied van Business Administration, Management en Economie
 • de belangrijkste technieken om te werken in boekhoudkundige en fiscale administratie
 • belangrijkste soorten financiële transacties met bijzondere aandacht voor de marktgerichtheid
 • specifieke opleiding in corporate finance, waarbij wiskundige en statistische methoden en technieken die nodig zijn om de financiële problemen op te lossen
 • een basis van computervaardigheden met betrekking tot enterprise resource planning en de toepassing ervan in e-business
 • competentie in culturele kennis en professionele expertise die nodig is voor het begrijpen van de internationale zakelijke context en haar regels.

CARRIÈREMOGELIJKHEDEN

In verschillende zakelijke gebieden, zoals de boekhouding, organisatie, marketing, productie, financiën, planning, auditing en fiscale zaken in de private, publieke en geen profit organisaties.

CURRICULA

 • Accounting and Control
 • Internationale handel en financiële markten
 • beheer

ENTRY PROEVEN

Er is geen selectie test voor de inschrijving in de loop, maar er is een test om de student oorspronkelijke niveau van de bevoegdheden vast te stellen. Studenten in het eerste jaar van hun opleiding vereist een niveau van vaardigheid in te hebben bereikt:

 • Engels
 • wiskunde

Elk jaar worden binnenkomst proeven gehouden in september.

SERVICES AANGEBODEN VOOR de opleiding

Toelating

Toelating tot de Italiaanse universiteiten is alleen mogelijk als de student heeft een diploma di maturita ( "A" Levels / Higher School Certificate) kreeg na 5 jaar op een middelbare school (met uitzondering van de Ambtenaar Opleiding).

On-line cursussen

Op de website van de Universiteit, op www.unibg.it/elearning~~V verschillende cursussen zijn beschikbaar als onderdeel van een programma netwerk onderwijs en kan worden gebruikt als een studie ook steun door die studenten die geen lessen op een regelmatige basis kunnen bijwonen. Op de e-learning webpagina van de Vakgroep Management, Economie en kwantitatieve methoden een cursus is beschikbaar laat zien hoe on-line lessen werken.

Studiebegeleiding

Binnen de Vakgroep Management, Economie en kwantitatieve methoden een tutoring service is beschikbaar, waarvan het doel is om studenten te helpen tijdens hun loop van studies en helpen eventuele problemen die zij kunnen tegenkomen tijdens het volgen van cursussen op te lossen. Deze dienst wordt aangeboden door docenten, in samenwerking met de verschillende leer lichamen, die zal adviseren en studenten te helpen bij het kiezen van hun plan van de studies.

Stage

Stage is een integrerend aspect van de door de Vakgroep Management, Economie en kwantitatieve methoden voorgesteld training en onderwijs en studenten in staat stellen een aantal studiepunten te verkrijgen, zoals gespecificeerd in hun plan van de studies. De stagiair heeft de mogelijkheid om ervaring in ondernemingen of openbare instellingen te krijgen en zijn of haar kennis van de verschillende onderwerpen bestudeerd, theoretische kennis en praktische vaardigheden te integreren.

erkende certificatie

Engels

Studenten die de volgende internationaal erkende certificaten bezitten: FCE, BEC1, British Chamber of Commerce (Basic), Trinity College (niveau 7), TOEFL (137-249 punten) niet naar de ingang test te nemen en zal direct worden toegelaten tot van de Gespecialiseerde Taalcursus. Studenten die een van de volgende internationaal erkende certificaten Bec2, BEC3, CPE, CAE, British Chamber of Commerce (Intermediate / Advanced), Trinity College (level 8-9) TOEFL (250 en meer) beschikken niet over naar de ingang te nemen testen en zal worden uitgereikt 6 credits.

computer science

Studenten die een European Computer Driving Licence (ECDL) bezitten zullen worden bekroond met 3 credits en hoeven niet de eerste informatica test die deel uitmaakt van het Computer Science cursus.

Deze school biedt programma's in:
 • Italiaans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Italië - Bérgamo, Lombardije
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Italië - Bérgamo, Lombardije
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan