Bachelor In Business Administration En Politieke Wetenschappen

Stockholm University - Stockholm Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Business Administration En Politieke Wetenschappen

Stockholm University - Stockholm Business School

Bachelor in Business Administration en politicologie

Dit is een nieuw programma voor studenten die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een internationale carrière in het management. Het programma combineert de studie van bedrijfskunde met die van de politieke wetenschappen. U zult kennis van boekhouding, marketing, management en financiën te krijgen, evenals van de belangrijkste politieke systemen en theorieën in de politieke wetenschappen. Het doel van het programma is om je voor te bereiden voor het werk in het internationale bedrijfsleven en organisaties in de publieke sector, of in niet-gouvernementele organisaties.


Programma overzicht

De fundamentele gebieden van bedrijfskunde en politieke wetenschappen worden behandeld in de eerste vier semesters. Het derde semester is een verplicht semester studie in het buitenland waar u bedrijfskunde studeren aan een van onze partner universiteiten. Tijdens de vijfde semester kunt u uw eigen onderzoek belangen na te streven door te kiezen voor opleidingen in elk academisch onderwerp. Alle studenten schrijven scriptie een bachelor in business administration tijdens de zesde en laatste semester en worden bekroond met een bachelor's degree in business administration. Studenten die ervoor kiezen om politieke wetenschappen met een bachelor thesis bestuderen tijdens de vijfde semester zal ook een bachelor's degree in de politieke wetenschappen worden toegekend.
Toekomstige mogelijkhedenProgramma's Deze Bachelor zal u goed voorbereid op een positie in een bedrijf of een organisatie een beroep op de internationale betrekkingen te maken. Na afronding van het programma vindt u ook in aanmerking komen voor master-programma's in business administration, moet u beslissen om je studie voort te zetten. Studenten die het programma met een bachelor in de politieke wetenschappen hebben afgerond komen ook in aanmerking voor master-programma's in de politieke wetenschappen.De voertaal is Engels en het programma wordt gehost door Stockholm Business School en aangeboden in samenwerking met de afdeling Politieke Wetenschappen en het Centrum voor Academisch Engels.

Meer info op onze website www.sbs.su.se

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
90,000 SEK
Locations
Zweden - Stockholm
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Zweden - Stockholm
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
geen kosten voor de EU / EER / Zwitserland