Bachelor in business administration

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Plan, organiseren, leiden en mensen, materiële en financiële middelen te controleren. Dit zijn de klassieke functies van de beheerder dat in de loop van zijn carrière, voegde eraan toe dat andere belangrijke functies: om te handelen in de geest van leiderschap, begrip, menselijkheid en emotionele volwassenheid, het verbeteren van hun vermogen om te gaan met mensen en hun kracht te ontwikkelen overtuigingskracht.

De huidige maatschappelijke situatie is veranderingen op verschillende terreinen van menselijke activiteit gebracht. Technologische vooruitgang en globalisering vereisen professionals in toenemende mate bereid zijn voor een meer concurrerende markt.

  • 04 jaar duurden
  • Nacht en dag

ARBEIDSMARKT

Elk bedrijf of onderneming behoefte aan een goede beheerder van diensten. De markt wordt verwarmd. Volgens de indicator Serasa Experian Zaken Nascimento, alleen de eerste helft van 2014 werden gecreëerd 1.115.630 nieuwe bedrijven in Brazilië.

Een land in expansie in een aantal gebieden, die is gastheer van grote internationale evenementen en de overheid groeiversnelling programma zorgt voor een arbeidsmarkt in constante expansie. Tijdens het afstuderen is het mogelijk om ervaring op te accumuleren door middel van betaalde stages met subsidies tussen de R $ 250 en R $ 724, aangeboden door de instelling en aangesloten bedrijven door middel van het podium midden.

Ervaringen die het traject van de universiteit, die in aanvulling op de academische vaardigheden en brengt met primaire vaardigheden voor trainee programma's, die veel professionals voor de voltooiing van de cursus heeft uitgevoerd, met beginsalaris van R $ 2.100 te waarderen. Kansen worden ook gegeven in het openbaar, met de opening betwist verdienen meer dan R $ 4.000. Naast de derde sector, ruimte waar de beheerder steeds vereist, vanwege de professionalisering van beslissingen in operatiegebied, tactisch en strategisch. Het bestuderen in St. Louis is van te voren uw tijd en streven naar een toekomst van vele successen.

SALARIS maandgemiddelde RANGE

Aanvankelijk R $ 2.100,00 Volledige R $ 4,000.00

EXPERTISE

In een scenario van economische globalisering, organisaties proberen dagelijks om hun concurrentievermogen te verhogen.

De beheerder, hoeksteen van het bedrijf, moet het handelen in de strategische planning van het bedrijf, het analyseren van scenario's en de opbouw van strategieën om ervoor te zorgen de beste resultaten; marketing, om de markering te positioneren en maken winstgevende relaties; financieel beheer, waardoor de liquiditeit van de instelling, het beoordelen van krediet transacties, in kaart brengen van bronnen van de investeringen en het beheer van marktrisico's; het beheer van de human resources, de ontwikkeling van loopbaanplanning, werving, selectie, evaluatie en het geven van trainingen om teams te versterken; of ruimten zoals logistiek, operations, sales, buitenlandse handel, informatiesystemen, etc.

In aanvulling op de nieuwe functies zoals het beheer van creativiteit en innovatie, corporate governance en duurzaam beheer. Beroepsonderwijs in St. Louis, kan de prestaties op verschillende gebieden, zowel in de micro, klein, middelgroot of groot; in de publieke, private en derde sector. Als u ondernemer bent, kunt u uw bedrijf te openen en zijn van plan tijdens de cursus. De consultants hebben ook hun gegarandeerde plaats in de markt. U kunt ook de academische carrière, gedacht aan een docent of leraar te volgen? De keuze is aan jou!

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Lees Minder