Bachelor in business administration

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Business onderwijs aangeboden door onze afdeling in het Engels, heeft niet alleen zakelijke wetenschap en technieken, maar ook op andere gebieden relevant en noodzakelijk zijn voor de studie van bedrijfskunde. Zo worden de studenten van onze afdeling die business manager kandidaten geïnformeerd over fiscale praktijken en kwesties die cruciaal belang voor de industriële en commerciële leven van ons land hebben. Ze economische analyse en forecasting kwaliteiten, één van de behoeften van de hedendaagse maatschappij te verkrijgen ook.

BBA 1

Daarnaast leren zakelijke administratie studenten leiderschap, management, teambuilding, communicatie, sales management en business management vaardigheden die nodig zijn in het bedrijfsleven, snel en effectief. Door middel van deze opleiding, kunnen ze een geschikte baan te vinden op basis van hun interesses en capaciteiten in de dienst, de industriële en commerciële sectoren. De afdeling Business Administration heeft docenten die zijn gewapend met zowel universele theoretische kennis van het academische leven en de praktische ervaring van de hedendaagse zakelijke leven in hun carrière. Het doel van de medewerkers van de faculteit is om studenten die staan ​​te popelen om te leren trainen, aangepast om te veranderen, open voor innovatie en die gebeurtenissen rond een micro- en macro-perspectief kunnen analyseren. Een ander doel van de faculteit is om studenten die kunnen werken in een interdisciplinaire manier opvoeden. Ten slotte zal bedrijfskunde studenten probleemoplossend vermogen, leiderschap, management vaardigheden en kennis van zaken hebben.

BBA

CURSUSINHOUD

BBA 101 micro-economie

Onderwerpen in de cursus zijn onder andere; Basisconcepten van Economie, Consumenten Theorie: budgetbeperking, Voorkeuren, Utility / keuze; Vraag en veranderingen in de vraag, Consumer's Surplus, individuele en marktvraag, Intertemporele keuze, Onzekerheidsfactoren en informatie, Theorie van het bedrijf: Technologie, Producer's Probleem: Winst Maximization- kostenminimalisatie, kosten Curves, Firm Supply, Industry Supply, imperfecte concurrentie: Monopoly , monopolistische concurrentie, oligopolie Factor Pricing and Distribution

BBA 103 INTRODUCTIE VAN ZAKEN

De belangrijkste doelstelling van de cursus zal zijn om de dynamische omgeving van de organisaties van het bedrijfsleven te verkennen. Daarnaast zullen we een aantal andere doelstellingen, waaronder hebben; uitleggen fundamentele business en management concepten, om studenten te helpen begrijpen van zakelijke systemen en management functies, tot hedendaagse management praktijken en oplossingen voor complexe en competitieve zakelijke wereld van vandaag te bespreken. De leerlingen aanmoedigen om te kijken naar problemen vanuit het perspectief van de ondernemers.

BBA 102 Macro-economie

Onderwerpen in de cursus zijn onder andere; Nationaal Inkomen Accounting, Bepaling van nationaal inkomen, de totale vraag en de Multiplier, Geld en Modern Banking, centrale banken en het monetaire systeem, monetair en fiscaal beleid in een gesloten economie, werkloosheid, inflatie, open economie Macro-economie, internationale monetaire stelsel en International Finance , monetair en fiscaal beleid in een open economie, problemen van ontwikkelingslanden Economics.

BBA 301 Principes van Marketing

Het definiëren van Marketing en Marketing Process, Marketing Milieu, Managing Marketing Information, consumentenmarkten en Consument Koper Behaviour, Business Markets en Business Buyer Behaviour, Segmentatie, targeting en positionering, Goederen Service en Branding Strategies, Pricing en Strategie, Marketing Channels en Supply Chain Management, Marketing Communication Strategy

BBA 305 productie en beheer MANAGEMENT

Deze cursus biedt een inleiding tot de onderwerpen en wiskundige technieken voor het oplossen van problemen in het ontwerp, de planning en het controleren van de productie en service operaties en kwaliteit. Met name de cursus ontwikkelt kennis van de productie middelen planning van studenten en levert kennis op forecasting, productie planning, meester scheduling, materiële eisen planning, capaciteitsplanning, world class manufacturing principes, en continue verbetering.

BBA 304 FINANCIEEL BEHEER

Bepaling Corporate Cost-of-Capital, Capital Budgeting Technieken / Project Cash Flow schatting, Capital Budgeting en Risk, kapitaalstructuur en Leverage, dividendbeleid, Derivaten en Risk Management, Preferred Stock, Leasing, Warrant en Convertibles, Fusie en Multinational Financieel Management

BBA 402 ONDERNEMERSCHAP

Strategisch management, ondernemerschap, creativiteit, Human Resources Management en Communicatie, Ondernemerschap, Financial Management, Strategische Marketing, Entrepreneurship In Turkije, Succesverhalen

BBA 406 customer relations management

Het definiëren van CRM, CRM in Marketing, CRM en Customer Service, Sales Force Automation, CRM in E-Business, Analytische CRM, plannen van een CRM-programma, het selecteren van een CRM tool, beheren van een CRM-project, CRM toekomst

BBA 260 Total Quality Management

Het doel van de Total Quality Management, bij te dragen aan ons succes, onze successwaiting profiteren iedereen, onszelf, onze families, ons bedrijf, onze klanten, onze aandeelhouders en voor ons land in het algemeen is om gelukkig te zijn, dus moeten samen met de sociale partners te worden beschouwd in hun inspanningen van continue verbetering. Binnen de organisatie een consistent, eerlijk, openrelationship gebaseerd op gegevens van de vestiging van Total Quality Management, afhankelijk van de wijze van exploitatie is gebaseerd op een participatieve en samenwerking, moeten prioriteit voor alle medewerkers om deze relaties te verbeteren.

BBA 353 Management Informatie Systemen

De nieuwe rol van informatiesystemen en nieuwe kansen, de strategische rol van Information Systems, De gevolgen van Information Systems op kwaliteit, de technische grondslagen van Informatie Systemen, telecommunicatie en netwerken, het internet: Electronic Commerce en Electronic Business, Building Information Systems, benaderingen voor Systeem- Building, Management en Organisatie Ondersteuning Systems, Data Base Management Systemen, Data Warehouse - Data Mining

BBA 355 BEDRIJFSETHIEK

Het doel van deze cursus is om ervoor te zorgen dat de studenten rekening houden met de rol van de ethiek in business administration in een complexe, dynamische, internationale omgeving. Specifieke cursus doelstellingen zijn: Om ethische kwesties te herkennen in zakelijke situaties, als u meerdere belangrijke kaders gelden voor moreel redeneren om complexe business issues, Om de rol van de ethiek centraal in de zakelijke besluitvorming te waarderen, om een ​​algemeen management perspectief dat het vermogen om omvat ontwikkelen formuleren, analyseren, en beslissingen te verdedigen in ethische termen, om de ethische kwesties die in andere Darden cursussen lijken te analyseren, om studenten kritisch te onderzoeken hun eigen ethiek en test ze in gesprek met leeftijdsgenoten.

CSC181 schrijfvaardigheid

Deze cursus geeft praktische schrijven als een kritische component voor succes op de werkplek. In deze klasse, ontwikkelen studenten een basis voor het ontwerpen van effectieve berichten, zowel schriftelijk als mondeling, van concept tot levering. Studenten leren om het publiek te analyseren, kiest u informatie, en het creëren van de meest effectieve regeling en kanaal voor die boodschap. Met name de cursus benadrukt elementen van persuasieve communicatie: hoe te berichten te ontwerpen voor diverse en eventueel resistent publiek en hoe je CV, brieven en e-mails te ontwerpen.

CSC035 GESCHIEDENIS VAN BESCHAVINGEN

Deze cursus onderzoekt de verschillende aspecten in de geschiedenis van beschavingen, met de nadruk essentiële kenmerken van het onderwerp vanaf de vroege dagen. De cursus zal ingaan op verschillende thema's die bijdragen aan de bevordering van een beter begrip van hoe de verschillende historische krachten zoals culturele, sociale en politieke vorm van de cursussen van de beschaving ontwikkelingen en wereldwijde verbindingen in deze specifieke periode.

CSC185 kwantitatieve methoden

Deze cursus geeft elementaire inleiding tot de wiskundige en statistische methoden en modellen, evenals hun software-applicaties voor het oplossen van zakelijke problemen en / of in het nemen van beslissingen. Inclusief onderwerpen zoals waarschijnlijkheid en kansverdelingen, vraag en aanbod beslissing analyse, prognoses en lineaire regressie en andere.

CSC028 Computer Applications

Deze cursus geeft de geschiedenis van de computer en het systeem van de computer. De studenten zullen leren hoe te analyseren en transacties van de gegevens in het systeem, de programmering, met behulp van enkele computerprogramma's met de praktijk.

CSC501 presentatievaardigheden

In deze cursus richten de studenten op het ontwikkelen van hun presentatievaardigheden in de praktijk. Het geeft inleiding tot de presentatie, het belang van de presentatie, tools waarmee de presentatie ontwikkelen en laat de studenten voor te bereiden en presenteren hun PowerPoint-presentatie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Mediterranean Karpasia strives to reap benefits of academic research and studies by conducting education within production and putting into use the university – industry cooperation. ... Lees meer

The University of Mediterranean Karpasia strives to reap benefits of academic research and studies by conducting education within production and putting into use the university – industry cooperation. Accordingly, in order to reach standards of global universities and enable out students to have internationally recognized diplomas after graduation, agreements have been made with some international universities, including B.H.M.S. Business & Hotel Management School - Switzerland, Superior University, and College of Tourism & Hotel Management (COTHM). Lees Minder
Nicosia , Istanbul + 1 Meer Minder