Bachelor In Business Administration

Leuphana University of Luneburg

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Business Administration

Leuphana University of Luneburg

MAJOR

Hoe kan een bedrijf zijn marktpositie op de lange termijn te handhaven? Welke maatregelen verhogen de tevredenheid van de medewerkers? Hoe kan de economische crises worden of zelfs productiever gebruikt voor een bedrijf? Met deze en soortgelijke vragen je om in business studies.

ONLINE AANVRAAG

De online applicatie is beschikbaar vanaf half mei 2015. Ontdek op voorhand over de toelatingseisen en de specifieke toelatingsprocedure bij Leuphana College.

BACHELOR in Business Administration STUDIE

Bent u geïnteresseerd in vragen uit het gebied van bedrijfskunde zijn, kennismaken met een Bachelor Business Administration van de juiste keuze. De Universiteit van Lüneburg, en biedt een moderne en gerichte zakelijke graad, waarin wetenschappelijke, praktische en professionele vaardigheden biedt.

BWL STUDIE

Als onderdeel van uw business administration diploma, kunt u kiezen & belastingen, logistiek, en personeelsbeheer uit een breed scala van inhoud gebieden zoals marketing, boekhouding. In de praktijk, projecten en stages u uw operatie wetenschappelijke kennis te proberen en toe te passen om praktische problemen op te lossen.

Door middel van kleine groepsgrootte en de uitstekende personeel-student ratio, kunt u uw diploma op maat in business administration aan uw behoeften te voldoen.

BWL IN HET ENGELS STUDIE

In aanvulling op het buitenland te studeren, heb je ook de mogelijkheid om uw studie bedrijfskunde te voltooien in Lüneburg volledig in het Engels. Alle cursussen worden aangeboden vanaf de eerste tot de laatste semester in het Engels.

Hoe kunt u uw kennis van het Engels te verbeteren, waardoor het leggen van de professionele als taalkundige fundamenten van een Engels Master in Business Administration Business Administration al tijdens je studie.

DOELSTELLINGEN VAN DE STUDIE BWL

De Bachelor Business Administration aan de Universiteit van Lüneburg is zo ontworpen dat u de nodige wetenschappelijke basis voor economische empowerment en bovendien verantwoordelijkheid voor de samenleving en het milieu zien te verwerven.

Als afgestudeerde of Graduate Ze zijn opgeleid op leidinggevende functies over te nemen of te verdiepen van uw kennis van bedrijfskunde in de daaropvolgende masteropleiding.

Deze school biedt programma's in:
  • Duits


Laatst bijgewerkt op February 27, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Duitsland - Lüneburg, Nedersaksen
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Duitsland - Lüneburg, Nedersaksen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan