Bachelor in business administration

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De bacheloropleiding in Business Administration biedt mogelijkheden voor professionele werkgelegenheid en ontwikkeling in een verbazingwekkende verscheidenheid aan sectoren en functies. Het doel van dit programma is om het beheer van deskundigen die in staat zijn om gespecialiseerde procedures, wetenschappelijk ontwikkeld in de tijd voor alle economische en administratieve functies te gebruiken, om praktische problemen op te lossen op te leiden. Afgestudeerden van het programma zijn in staat om het beheer te ondersteunen op verschillende gebieden van bedrijfskunde en dan beheerstaken zelf over te nemen.

Veel van onze afgestudeerden in de wereld van het particuliere bedrijfsleven, waar ze actief in consulting functies (bijvoorbeeld voor openbare accountants, belastingadviseurs, business consultants en reclame adviseurs) en ook als senior medewerkers in de industrie en in de handel in bedrijven kunnen worden. Onze studenten zijn ook van de vraag in de bank- en credit management. In het bijzonder, is er een vraag naar gekwalificeerd management experts bij de overheid (bijvoorbeeld de federale autoriteiten, regionale bestuursorganen en afdelingen sociale zekerheid).

Studeren Business Administration aan Aschaffenburg

De bachelor's degree is een eerste academische graad die de afgestudeerde om een ​​beroep uit te voeren in aanmerking komt. De opleiding leidt studenten met de juiste specialist, methodische en sociale competenties die zij nodig hebben om het beroepsleven te voeren of om hun studie in een masteropleiding voort te zetten. Het programma biedt een interessante combinatie van de theoretische principes van bedrijfskunde en levert praktische opleiding aan de universiteit en in bedrijven.

Programma structuur

De Business Administration opleiding is modulair opgebouwd, elke module als een op zichzelf staande eenheid die in de loop van een semester. Deze eenheden zijn onderling verbonden en gestructureerd om een ​​brede basisopleiding te bereiken in de beginselen van bedrijfsadministratie, die vervolgens de basis vormt voor een grotere specialisatie.

Inhoud Programma en specialisatie gebieden

Voortbouwend op de kennis van de fundamenten van bedrijfskunde, de respectieve academische specialisatie gebieden studenten in staat stellen een aanzienlijke mate van deskundigheid te bereiken in hun vakgebied. Specialisatie gebieden aangeboden in het programma zijn:

 • Accounting en Auditing
 • Controlling
 • Corporate Leiderschap: Strategieën en Case Studies
 • financiën
 • Human Resources Management
 • Information Management - Process Management
 • Information Management - Service Management
 • International Business en Recht
 • International Management
 • Internationale verkoop
 • Marketing Intelligence
 • Marketing Strategy
 • REAL ESTATE MANAGEMENT
 • Reorganisatie en Insolventie management
 • belasting

De leer van de wereldwijde zakelijke talen en IT-vaardigheden helpt zorgen voor een toekomstgericht onderwijs dat de nodige aandacht besteedt aan de globalisering. Personal training in combinatie met de overname van het management vaardigheden en technieken vormen de basis voor de bevoegde prestaties en handelen in complexe en interculturele context en ook als voor de aanname van leiderschap taken binnen bedrijfskunde.

Praktische training

De praktische training module in te vullen als onderdeel van de bacheloropleiding, hetzij in de 5e of 6e semester ondersteunt het doel van geluid, praktijkgerichte training. Tijdens dit semester, het leren vindt plaats buiten de universiteit in een bedrijf of andere professionele werkomgeving. Met de steun en adviezen van de internationale zaken officieren, worden de studenten ook aangemoedigd om hun praktische opleiding te voltooien of semesters studeren in het buitenland om extra belangrijke kwalificaties en ervaringen te verzamelen.

Als verdere voorbereiding op het beroepsleven, zijn real-life problemen geanalyseerd en zaakgerelateerde oplossingen uitgewerkt in colleges. Het eindwerk gaat ook in op de huidige en praktijkgerichte problemen op het gebied van handelsrecht of bedrijfskunde, en wordt afzonderlijk bereid op een zaak verband houdende basis met inachtneming van wetenschappelijke methoden en technieken, bij voorkeur in samenwerking met een bedrijf.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Aschaffenburg University of Applied Sciences (UAS) is a dynamic and growing university of applied sciences known for its innovative and interdisciplinary approach to education and its close links with ... Lees meer

Aschaffenburg University of Applied Sciences (UAS) is a dynamic and growing university of applied sciences known for its innovative and interdisciplinary approach to education and its close links with the business world. We offer bachelor’s and master’s degree programmes that have a strong practical focus within the fields of business, law, and engineering. Lees Minder
Aschaffenburg , München + 1 Meer Minder