Bachelor in business administration

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor in Bedrijfswetenschappen

Waarom bachelor's degree in Business Administration van IUM?
IUM bacheloropleiding in Business Administration is een driejarig business course ontworpen voor een internationale student gemeenschap.

Elk jaar van deze undergraduate programma biedt een lonende en uitdagende leerervaring. Tijdens hun bedrijfsadministratie verwerven cursus studenten kritisch en strategisch denken vaardigheden en leren om verschillende business methods beheersen. Dit IUM business training stimuleert studenten voor het uitvoeren van belangrijke cursussen en implementeren theorie in praktijk cases. Dus onze business administration programma afgestudeerden worden gezocht door werkgevers deskundige specialisten.

IUM bacheloropleiding in Business Administration staat bekend om zijn veelzijdige internationale student gemeenschap en tal van kansen voor het bedrijfsleven studies in het buitenland. International business stages, business courses en andere academische programma studenten in staat om unieke ervaring op te doen en beginnen met internationale carrière.

IUM Bachelor in Business Administration programma biedt twee opties:

• Traditionele BBA-programma (90 US studiepunten): met inbegrip van een semester of een jaar in Parijs (2 jaar) + een semester in Londen (jaar 3)
• Internationale BSBA optie (120 US studiepunten): inclusief een zomer sessie in Londen (1 jaar) + een semester of een jaar in Parijs (2 jaar) + een semester in Londen (jaar 3)

Zo IUM undergraduate programma in Business Administration biedt kwaliteit zakelijke onderwijs met een internationale focus. Een zeer divers studenten afkomstig uit de hele wereld, de zakelijke stage in het buitenland en de mogelijkheid van het bestuderen van een semester in Amerika, Azië en Europa verder verbeteren van de internationale bekendheid van onze studenten, het opstellen van hen ideaal voor een breed scala van loopbaantrajecten.

  • 3-jarige opleiding
  • 2 tracks: BBA (90 US Credits *) of BSBA (120 US Credits *)
  • Mogelijkheid om te studeren aan een van onze partner universiteiten in Amerika, Azië of Europa
  • Alle cursussen worden aangeboden in het Engels
  • Ongeëvenaarde student diversiteit, 50+ nationaliteiten
  • Dual degree: IUM's BBA en Parijs Business College's BachelorCarrièremogelijkheden voor de bachelor in Business Administration


Je eerste stap op weg naar een internationale carrière


Elk jaar bijna 90% van onze studenten vinden posities kort na zijn afstuderen. Werkgelegenheid variëren van bankwezen en financiën aan onroerend goed, luxe goederen, gastvrijheid en toerisme. De universiteit biedt een unparal-zijn weerspiegeling gelegenheid om te netwerken met de zakelijke leiders, zowel lokaal in gerenommeerde professionele gemeenschap van Monaco, en door gastdocenten en indus-proberen seminars. De meeste van onze afgestudeerden kunnen spreken meer dan drie talen en een baan vinden in een zeer internationale omgeving.


Career Services


De belangrijkste missie van het Bureau van Career Services & Corporate Relations is om studenten in staat stellen om hun loopbaan duidelijk identificeren van potentiële en aspiraties, maar ook om hen succesvol te helpen bij het vinden van een passende baan of beginnen een eigen bedrijf.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in the Principality of Monaco, Monte-Carlo on the French Riviera, the International University of Monaco (IUM) is an English language university offering undergraduate, graduate and postgradua ... Lees meer

Located in the Principality of Monaco, Monte-Carlo on the French Riviera, the International University of Monaco (IUM) is an English language university offering undergraduate, graduate and postgraduate degrees in business specialized in Finance, Luxury Business, and International Business. Lees Minder
Monaco-Ville , Parijs , Londen + 2 Meer Minder