Bachelor In Business Administration

University of Amsterdam

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Business Administration

University of Amsterdam

Bent u streven naar een boeiende carrière in het internationale bedrijfsleven? Dan zult u wilt Business Administration studeren in Amsterdam. De drie jaar BSc programma in Business Administration leert je alle ins & outs van cruciale bedrijfsprocessen zoals strategie, marketing, boekhouding en personeel - en hoe je ze kunt gebruiken om een ​​succesvol bedrijf te laten groeien. Een unieke en onvergetelijke ervaring en een uitstekende start van uw (internationale) carrière. Hoe ziet het programma in Business Administration bieden?

Internationaal perspectief en reikwijdte

Studeren aan de Universiteit van Amsterdam betekent samen te werken in kleine teams van medestudenten, van wie er velen uit het buitenland, en het ontvangen van instructie van docenten van een even diverse achtergrond. Je zult in staat om samen te werken met mensen van over de hele wereld zal zijn en u zult op uw gemak steeds meer waarde te voelen in een internationale omgeving, iets wat werkgevers.

De beste springplank voor je carrière

De UvA onderhoudt sterke banden met de internationale wereld van het bedrijfsleven, de academische wereld en de overheid - de banden van waaruit u zullen profiteren. Zit in op fascinerende gastcolleges van doorgewinterde onderzoekers, beleidsmakers en professionals en doe mee aan een echte business cases. Het up-to-date theoretische en academische vaardigheden die je zult krijgen tijdens je studie zal blijven met u voor uw hele carrière.

De vrijheid om je eigen weg te kiezen

De manier waarop je je derde jaar besteden is grotendeels in eigen hand. Verbreed uw academische horizon door het uitgeven van een semester aan een universiteit in het buitenland of door het nemen van een minor in een andere discipline. U kunt zelfs kiezen voor een uitdagende stage, die kan helpen om je eerste baan gemakkelijker te landen.

Een internationaal erkend diploma

Al onze programma's zijn geaccrediteerd door de betrokken instellingen. Onze Amsterdam Business School is triple crown geaccrediteerd, ranking in de top 1% business schools in de wereld. Deze school gastheer is van de beste master in Business Administration in Nederland (NSE 2017). Met je UvA bachelor's degree in Business Administration, je bent direct admittable op dit programma.

Business Administration aan de Universiteit van Amsterdam: is het voor u?

Het kiezen van een driejarig programma is niet iets wat je gemakkelijk doen. Het programma moet een beroep op u, maar dat alleen is geen garantie voor succes. We zijn hier om u te voorzien van een best-in-class curriculum; in ruil daarvoor vragen wij voor de motivatie en doorzettingsvermogen. Heb jij wat er nodig is? U vindt de wereld van het bedrijfsleven fascinerend. Je zou graag meer over hoe het werkt en waarom leer;

 • Zie je jezelf werken voor een multinational, een start-up bedrijf, een adviesbureau of een bedrijf gerichte overheidsinstelling;
 • je werkt op vragen naar aanleiding van echte bedrijven;
 • je bent in staat zelfstandig te werken als in een team bent;
 • kunt u lezen en literatuur in het Engels te bespreken;
 • Je hebt een kritische geest en bent u in staat om duidelijk je mening bent;
 • je open minded, verantwoordelijk en zelfverzekerd bent;
 • je ambitieus bent en je neemt graag initiatief te tonen: je wilt om nieuwe dingen te leren en te verkennen het onbekende.

Heb je antwoord 'ja' tegen deze uitspraken? Dan is de kans groot dat u zult genieten van het programma van onze bachelor in Business Administration.

Carrière na Business Administration

Hier zijn enkele van de vele plaatsen waar je zou kunnen werken na het bestuderen van Business Administration:

 • multinationals, banken, pensioenfondsen en verzekeraars (bijvoorbeeld als financieel analist)
 • bedrijven van elke omvang in alle bedrijfstakken (bijvoorbeeld als marketing manager)
 • ministeries (bijvoorbeeld als adviseur)
 • academische instellingen (bijvoorbeeld als docent)
 • adviesbureaus (bijvoorbeeld accountant of management consultant)
 • start-ups (ondernemer: het opzetten van een eigen bedrijf)
Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op November 13, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,006 EUR
Locations
Nederlanden - Amsterdam
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Nederlanden - Amsterdam
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
per jaar, EU / EER-studenten. Niet-EU / EER-studenten € 9.250 per jaar