Bachelor in business administration

TED University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in business administration

TED University

OVER ONS

TED University Business Administration Department is toegewijd aan het bieden van een competitieve bedrijfsopleiding aan internationale normen en het tonen van excellentie in onderzoek. Business Administration programma is bedoeld om studenten op te leiden als toekomstige managers en leiders van hoge intellectuele en professionele verdienste. De studenten hebben toegang tot wereldwijde informatie samen met de nieuwste technologische en educatieve bronnen. Succesvolle afgestudeerden vormen de kwaliteit van de beroepsbevolking begiftigd met een mondiaal perspectief, alsmede sterke theoretische en praktische vaardigheden op het gebied van het bedrijfsleven.

TED University Business Administration Department biedt studenten de vaardigheden die nodig zijn om economische, politieke, ethische, juridische en regulatorische aspecten van een steeds veranderend mondiaal bedrijfsklimaat te evalueren en te beantwoorden, samen met degelijke bedrijfseducatie die is gebaseerd op een sterke theoretische basis.

Studenten van de afdeling ontwikkelen een diepgaand inzicht in de complexiteit en veelheid van managementprocessen in competitieve omgevingen door middel van hun onderwijs op basis van een sterke basis voor sociale wetenschappen en praktische toepassingen van managementdiscipline.

Van onze afgestudeerden wordt verwacht dat ze blijk geven van competentie in bedrijfskennis, communicatieve vaardigheden, innovatief en kritisch denken, persoonlijke en sociale verantwoordelijkheid en zich onderscheiden in concurrerende zakelijke omgevingen.

Onderwijzen en leren

In overeenstemming met het onderwijsbeleid van de TED University past de afdeling Bedrijfsadministratie creatieve en interactieve leermethoden toe in het bedrijfsonderwijs.

In tegenstelling tot een passieve leeromgeving waar studenten alleen luisteren en docenten lesgeven, worden interactieve methoden die actieve participatie van studenten mogelijk maken, overgenomen. Om deze reden zijn de klassenmaten veel kleiner dan die op veel andere universiteiten te vinden zijn. Deze extra contacttijd stelt faculteitsleden in staat om innovatieve instructies te geven en maakt het leerproces zo gemakkelijker en meer lonend voor onze studenten. Casestudies, presentaties van de klas, gastsprekers, excursies, bedrijfsrapporten, simulaties en zakelijke wedstrijden worden allemaal gebruikt om de leerervaring van de student te verrijken.

Ons programma legt de nadruk op zakelijk schrijven, presenteren, kritisch denken en sociale vaardigheden, de meest vereiste kwalificaties van de wereldwijde zakelijke omgeving van de 21e eeuw.

Bij het opbouwen van hun kernkennis, hebben studenten die afstudeerden op de afdeling Bedrijfsadministratie de mogelijkheid minoren op hun vakgebied binnen hun vierjarige undergraduate-opleiding zonder hun studielast te vergroten. Vandaar dat studenten afgestudeerd begaafd met kennis van een ander veld naast hun major.

Onze bedrijfsfaculteitleden, samengesteld uit talentvolle academici, zijn te allen tijde beschikbaar voor onze studenten als mentoren. Kortom, van ingang tot afstuderen, studenten worden nauw begeleid en begeleid door de faculteit, zowel in hun studie en in het vormen van hun loopbaan.

Carrièremogelijkheden

Een diploma bedrijfsadministratie is een van de meest gevraagde diploma's van zowel de nieuwe afgestudeerden als degenen die al in dienst zijn. De talrijke werkgelegenheidskansen worden aangeboden in de publieke en private sector, waardoor een bedrijfsdiploma een inspirerende en zeer lonende keuze wordt. De afgestudeerden kunnen academische of zakelijke loopbaantrajecten kiezen, afhankelijk van hun interesses.

Tijdens hun tijd aan de TED University kunnen onze studenten naast de faculteit onderzoek doen dat internationaal opgeleide experts zijn op hun vakgebied. Deze ervaring en hun vier jaar durende, analytisch denken gerichte training geven onze studenten zeer effectieve academische vaardigheden. Vandaar dat studenten kunnen kiezen om meesters of doctorale graden na te streven in lokale of buitenlandse instellingen.

Bovendien zijn onze studenten goed voorbereid op het bedrijfsleven met hun praktische zakelijke achtergrond en stages. Zo zijn studenten na hun afstuderen in staat om banen te vinden bij zowel binnenlandse als multinationale ondernemingen, productiebedrijven of dienstverlenende bedrijven, banken, advies- en auditinstanties, financiële instellingen en in de publieke sector als managers, experts en onderzoekers.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op December 3, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
8 semesters
Deeltijd
Voltijd
Locations
Turkije - Ankara, Ankara
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Turkije - Ankara, Ankara
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan