Bachelor In Business Administration

Colby-Sawyer College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Business Administration

Colby-Sawyer College

Bachelor in Bedrijfswetenschappen

Uw toekomst: nu open voor zaken

Bedrijf raakt op bijna elk aspect van de moderne samenleving. Van retail tot onderzoek, advies voor analyse, consultancy op compliance, een carriere in bedrijf is meer dan power suits, waterkoelers en portemonnees - het is een wereld van oneindige mogelijkheid waar je de CEO bent van je toekomst.

Op uw agenda

Colby-Sawyer's Bachelor of Science diploma in bedrijfsadministratie heeft vijf concentraties om u te helpen schijnen in uw gewenste vakgebied. Kies een focus in boekhouding en financiën, algemeen bedrijf, management, marketing of duurzaam bedrijf.

Onderzoek organisatorische structuren, management en operatie, evenals de economische impact van de snel veranderende omgeving en het belang van globalisering. Bestudeer de toepassing van nieuwe technologieën, beste praktijken in teamwork en hoe succesvolle bedrijven op te bouwen die zich richten op winst en ethische, humanistische en sociale zorgen.

Bouw vaardigheden en gebruik kennis in kleine lessen onder leiding van professoren die ruime ervaring hebben in accounting, financiën en zaken. Kom in de buurt van de economie tijdens veldervaringen op Wall Street en tijdens het beheren van een beleggingsfonds dat door studenten wordt beheerd. Verhoog de waarde van uw CV met uw zelfgekozen stage, case studies, financiële analyses en simulaties. Partner met andere zakelijke studenten op ondernemingsprojecten door Colby-Sawyer's bekroonde hoofdstuk van Enactus. Demonstreer de diepte en de rijkdom van uw kennis door middel van een Capstone-project dat is afgerond tijdens uw senior jaar.

De afdeling Bedrijfseconomie biedt ook een minderjarige in bedrijfsadministratie aan die elk programma van studie bij Colby-Sawyer aanvult. De minderjarige zal u helpen uw carrièremogelijkheden uit te breiden en een werkkennis te krijgen van essentiële zakelijke principes, ongeacht uw hoofdvak. Voor volledige informatie over grote en kleine eisen en cursusaanbiedingen, verwijzen wij u naar de universiteitscatalogus.

Opmeten

Uw academische en loopbaan succes is direct gerelateerd aan uw ervaring bij Colby-Sawyer. Daarom is het college toegewijd aan het behoud van het hoogste niveau van leerresultaten. Naast de voortdurende zelfevaluatie wordt de afdeling Bedrijfsadministratie goedgekeurd door de Accreditatie Raad voor Bedrijfskunde en -programma's, zodat de programma's van Colby-Sawyer u de vaardigheden bieden die de werkgevers willen.

Kijk zelf maar

Elk jaar, samen met het beheren van een beleggingsfonds ter waarde van meer dan $ 400.000, reist de Investment Management-klasse naar invloedrijke financiële instellingen in New York City, waaronder NASDAQ voor de openingsklok, de New York Stock Exchange en de Federal Reserve Bank. Er is tijd om de bezienswaardigheden in te nemen en ook van de stad te genieten.

De sleutel tot succes

Wanneer u met Colby-Sawyer afstudeert met een bachelor of degree in business administration, houdt u de sleutel tot een succesvolle toekomst met onbeperkte mogelijkheden. Uw veelzijdige CV - gevuld met hands-on-lessen, faculteit onderzoeksassistenten, case studies, simulaties, vakantiereizen en stages - opent deuren, indrukwekkende werkgevers en brengt u dichter bij de carrière die u heeft verdiend.

Stages krijgen u voor de curve

Met de ondersteuning van een faculteitsadviseur betekent uw zelfgekozen 200-uurs stage dat u de pre-professionele kans kiest die uw bedrijfskennis optimaal ontwikkelt, uw CV verbetert en u positioneert voor de arbeidsmarkt.

Uw droombaan plaatsen

Je bent klaar. Je begrijpt hoe organisaties functioneren, je hebt een knaap voor analytisch en kritisch denken, en je bent een probleemoplosser met sterke communicatievaardigheden. Het is tijd om uw brede kennis van zaken te gebruiken om collega's en klanten in de werkplek te imponeren.

De toekomst ziet er helder uit

Affiliatieovereenkomsten met Plymouth State University, Springfield College, University of New Haven en Wheelock College betekenen dat je nog meer mogelijkheden hebt voor je toekomst. U kunt direct na een afstuderen rechtstreeks in een masteropleiding in een aanverwant vakgebied verhuizen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op June 13, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - New London, New Hampshire
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates