Bachelor In Business Administration

Georgia Gwinnett College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Business Administration

Georgia Gwinnett College

boekhoudkundige

De BBA met een concentratie in Accounting bereidt afgestudeerden voor productieve carrière in de boekhouding of aanverwante zaken velden. Studenten die geïnteresseerd zijn in het bedrijfsleven, financiële verslaggeving en controle, kunnen belastingen of het beheer van dit gebied te overwegen. De brede toch evenwichtig curriculum biedt intensieve studie van de boekhouding theorie, gecombineerd met analytische en technische vaardigheden. Fields of Accounting onder meer kosten, financiële, bestuurlijke, gerechtelijk, het fonds en belastingen.

economie

De BBA met een concentratie in Economics zullen de studenten kennis maken met vaardigheden die nodig zijn om te 'denken als een econoom. "Een cliché vaak gebruikt om de discipline te beschrijven, denken als een econoom verwijst naar accenten van het veld op het denken over de marge, het begrijpen van de menselijke reacties op prikkels, de erkenning van de betekenis van marktstructuren en mislukkingen, en het interpreteren van de toewijzing en de verdeling van beperkte middelen samenlevingen '- allemaal met behulp van een set van analytische en empirische gereedschappen. Een concentratie in de economie bereidt u voor een toekomstige carrière als analist in de private of publieke sector en zorgt voor een solide basis voor tal van graduate programma's, waaronder een MBA of law school.

financiën

De Finance concentratie van de BBA graad geeft studenten een sterke basis om hen voor te bereiden op de snelle, probleemoplossende financiële wereld. Studenten zullen financieel beheer, internationale financiën, investeringen en voorraden, die samen met de core business cursussen, zullen de studenten bloot te stellen aan een grondige theorie en praktische toepassing te bestuderen. Professionals in de financiële sector zijn belangrijke spelers in groeiende bedrijven door het creëren en behouden van waarde voor de onderneming. Dit wordt bereikt door het vakkundig managen van cash flow, het aantrekken van kapitaal, investeren winstgevend en toezicht of aanbevelen overnames. Mogelijke carrière keuzes zijn begroting analist, financieel analist, effectenmakelaar, investment banker en persoonlijke financiële planner. Bekijk het programmaplan (PDF).

internationale bedrijfsleven

De BBA met een concentratie in International Business bereidt afgestudeerden om effectief te concurreren in een mondiale economie. Diepgaande studie van de internationale business principles zorgt afgestudeerden zijn klaar voor een verscheidenheid aan zakelijke carrière in de hedendaagse multiculturele zakelijke omgeving. Kwaliteit klaslokaal ervaringen, gecombineerd met de mogelijkheden voor blootstelling real-life, brengen de verschillende facetten van het internationale bedrijfsleven tot leven. International business concentrators hebben de binnenlandse en buitenlandse carrièremogelijkheden in management, marketing, economie, overheid, enz., Waar hun internationale expertise helpt hen verantwoordelijke posities te krijgen.

Management Informatie Systemen

De BBA met een concentratie in Management Informatie Systemen (MIS) is een goede keuze voor studenten die willen business en technologie combineren om de informatieprocessen van de hedendaagse bedrijven effectief te beheren. De MIS concentratie richt zich op zowel de zakelijke en technische aspecten van informatiesystemen ontwikkeling en ook over de manier waarop de besluitvorming support tools en intelligente systemen technologie kan worden toegepast op het effectieve beheer van informatie technologie, zowel in eigen land als wereldwijd. Onderwerpen zijn onder meer: ​​de wereldwijde IT-omgeving, project- en operations management, IT-planning en management, data management, ontwerp applicatiesystemen en ontwikkeling, sociale netwerken en cross-culturele kwesties.

afzet

De BBA met een concentratie in Marketing is een goede keuze voor studenten die willen zakelijk inzicht te combineren met creativiteit. Brand managers, public relations professionals, product managers, event coördinatoren en marketing bestuurders zijn allemaal carrière mogelijkheden met deze mate. De rigoureuze curriculum omvat een sterke zakelijke basis, samen met cursussen in consumentengedrag, marktonderzoek en internationale marketing. Studenten zullen de blootstelling aan grondbeginselen zoals klantenservice en verwachtingen, prijsstructuur, branding, reclame en marktanalyse te hebben.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Lawrenceville, Georgia
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates