Bachelor In Business Administration

Marist College - School of Management

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Business Administration

Marist College - School of Management

Op zoek naar een hands-on, carrière-georiënteerde graden, maar wil niet te krijgen in dozen in één carrière te volgen? Je moet rekening houden met de brede vaardigheden je te verwerven met een Marist diploma in Business Administration. U zult goed geaard en goed afgerond, klaar om je carrière te beginnen als een maatschappelijk verantwoordelijke manager en leider. Je begint met een core business cursussen in marketing, human resource management, finance, operations management, gedrag in organisaties, en de wet. Het internationale bedrijfsleven, financiën, marketing of human resource management - dan zult u een gebied van de nadruk te kiezen. Of, kunt u met uw adviseur om een ​​aangepaste nadruk te bouwen.

Maar het bestuderen van zaken bij Marist is niet alleen gedaan in de klas.

U zult genieten van actieve studentenorganisaties, wedstrijden, stages en studeren in het buitenland in onze Florence, Italië campus of een andere locatie. U zult profiteren van speciale programma's op het Leadership Institute en het Greystone Student Investment Fund. Waardegedreven management is een bijzondere belangstelling voor Marist docenten en studenten. Ethiek week is een belangrijk onderdeel van elk semester, met studenten en professionals uit het bedrijfsleven actief te bespreken actuele en relevante ethische kwesties voor de bedrijfsvoering.

De Business Administration programma is volledig geaccrediteerd door de Vereniging tot Collegiate Schools of Business (AACSB) International, de Premier accrediteren organisatie voor zakelijke programma's wereldwijd Advance.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Poughkeepsie, New York
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates