Bachelor in business administration

Saint Peter’s University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in business administration

Saint Peter’s University

Terzake.

In Saint Peter's University kunt u kiezen uit drie spannende velden-international business, marketing en business management.

Omdat wij zijn gelegen in het hart van 's werelds grootste business hub-de New York metro gebied-business studenten kunnen gebruik maken van carrière-gebouw kansen, stages, conferenties en andere zakelijke ervaringen, zowel binnen als buiten het klaslokaal.

Onze kleine klassen laten professoren aan hun studenten individueel mentor. Dit creëert veel mogelijkheden voor student-faculteit interactie, gesprekken, debatten en zakelijke onderzoeksprojecten.

Als een jezuïet universiteit benadrukken we het belang van persoonlijke moraal en ethiek om onze studenten voor te bereiden voor een loopbaan in de uitdagende arena van het bedrijfsleven en de wereldwijde concurrentie.

En onze diversiteit van de studenten uit de hele wereld brengt cross-culturele zakelijke perspectieven om het leven en verbetert de leerervaring.

Dankzij een succesvol netwerk van afgestudeerden en zakelijke contacten op lange termijn, onze business studenten zijn in de vraag door de werkgevers over de hele wereld.

Missie

De Business Programma's gericht op hooggekwalificeerde professionals door middel van zakelijke programma's die worden produceren: verankerd in de vrije kunsten, inspelen op organisatorische en maatschappelijke behoeften, een afspiegeling is van veranderende zakelijke theorie en praktijk, doordrenkt met de nadruk op ethische besluitvorming, en geïnformeerd door veranderende mondiale conditie. Door middel van een rijk divers studenten, de zakelijke programma's bieden studenten met ongewone leerervaringen die professionals die klaar zijn om in uit te blinken en omarmen de verschillende werkomgevingen van de toekomst te produceren.

Leerdoelen

Brede Student Learning Goals:

 1. Studenten zullen discipline-specifieke kennis hebben om te beheren en vooraf hun carrière.
 2. Studenten zullen data-driven besluitvorming vaardigheden
 3. Studenten zullen de communicatieve vaardigheden die nodig zijn om ideeën en kennis te delen.
 4. Studenten krijgen de ethische normen in het bedrijfsleven te begrijpen

Brede operationele doelstellingen:

 1. Bieden up-to-date programma's die studenten voor te bereiden op carrièremogelijkheden
 2. Bieden uitgebreide advisering voor studenten
 3. Recruit, onderhouden en mentor faculteit uitzonderlijke bekwaamheid en ervaring

Student Learning Evaluatie Common Core Learning Outcomes voor Bachelor's Degree Programs: Business Management, Marketing Management, International Business

Beoogde Student Learning Outcomes:

 1. Studenten zullen in staat zijn om te analyseren, evalueren en presenteren van gegevens op een professionele manier.
 2. Studenten zullen adequaat te reageren wanneer ze geconfronteerd worden met morele en ethische dilemma's en belangenconflicten te erkennen of vermeende belangenverstrengeling.
 3. Studenten kunnen communiceren (mondeling en schriftelijk) de resultaten van hun inspanningen op een overtuigende manier zal zijn, zodat de luisteraar / lezer heeft vertrouwen in de juistheid van hun werk.
 4. Studenten zullen begrijpen van de kernbegrippen in marketing, management, finance en accounting en in staat zijn om deze concepten toe te passen op een geïntegreerde manier.
 5. Studenten zullen gebruik maken van analytisch denken en het oplossen van problemen vaardigheden om realistische zakelijke problemen met betrekking tot hun specifieke grote pakken: business management, marketing management, of het internationale bedrijfsleven.

Internationale Vergadering voor Collegiale Business Education (IACBE)

De School of Business Administration aan de Saint Peter's University heeft de status van kandidaat uitgereikt voor Accreditatie van de Internationale Assemblee voor Collegiale Business School (IACBE) bij 11.374 Strang Line Road in Lenexa, Kansas, USA. De School of Business Administration heeft haar streven naar perfectie bevestigd in het bedrijfsleven het onderwijs en in aanmerking komt voor een accreditatie herziening van zijn zakelijke programma's te ondergaan.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Englewood Cliffs, New Jersey
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Jersey City, New Jersey
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan