Bachelor in business administration

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BBA

Het ontwikkelen van je als een betrokken leerling, zodat u zich een professionele leider is wat we doen. De Cofrin School of Business is gericht op de voorbereiding van u voor professioneel succes door middel van cursussen, stages en professionele ontwikkeling evenementen. Verdien je diploma bereidt je voor een concurrerende, gerespecteerde carrière en welke weg je kiest is aan jou!

De Austin E. Cofrin School of Business biedt graden gericht op het helpen individuen geëngageerde studenten en professionele leiders binnen het grotere Northeast Wisconsin gebied en daarbuiten. Wij zoeken mensen die op zoek zijn naar boeiende educatieve mogelijkheden, professioneel succes, en innovatieve zakelijke oplossingen.

We leiden onze studenten om kritisch, weloverwogen, etnische beslissingen denken, bezighouden met ervaringsleren, en demonstreren en het bevorderen van innovatie en duurzaamheid.

Een betaalbare University of Wisconsin Degree zullen mensen voor te bereiden op de toekomst ze kiezen, terwijl het ontwikkelen van hen persoonlijk en professioneel om een ​​leider in hun gemeenschap.

bedrijfskunde

Uitgaande van een Business Administration belangrijk?

Zowel het Business Administration grote en kleine zijn interdisciplinair. "Interdisciplinair" betekent dat terwijl Business Administration studenten studeren een bepaald onderwerp (bv financiën, algemene zaken, human resource management, management, marketing), maar ook onderzoeken hoe het zich verhoudt tot andere onderwerpen en trek informatie uit verschillende disciplines om zakelijke problemen op te lossen. Naast de voorbereidingen voor een carrière in hun nadruk gebied, Business Administration studenten onderzoeken hoe hun carrière past in de context van andere inspanningen, zijn zij ook een betrokken gemeenschap burger. Het vermogen om te begrijpen complexe en onderling afhankelijke problemen, problemen en kansen te bekijken vanuit vele perspectieven en te werken met die uit andere velden zijn kwaliteiten in de vraag. UW-Green Bay Business Administration majors afstuderen met een duidelijk voordeel ten opzichte van traditionele business school afgestudeerden.

Nadruk Areas for Business Administration Major:

  • financiën
  • General Business (alle online cursussen bedoeld voor werkende volwassenen)
  • Human Resource Management
  • beheer
  • afzet
  • supply chain management

Waarom studie Bedrijfskunde aan UWGB?

  • Gepersonaliseerde instructie van de faculteit als upper-divisie klassen vaak tellen minder dan 35 studenten
  • Bijna de helft (46%) of Business Administration cursussen worden online aangeboden of in de avonduren op werknemers en studenten tegemoet te komen
  • Grote lokale stagemogelijkheden met gerespecteerde area bedrijven

Uitgaande van een Business Administration minor?

De Business minor is bedoeld voor studenten met een grote uitzondering bedrijf op zoek naar blootstelling aan business concepten te ontwikkelen om voorbereid te zijn een dynamische en steeds veranderende omgeving. De Business minor is een geweldige kans voor studenten om een ​​goed begrip van de belangrijkste business concepten te krijgen, waardoor hun toekomst verbeteren in zowel een zakelijk of niet-zakelijke organisatie. Voorbeelden zouden kunnen zijn studenten hoofdvak in de wetenschappen die zou willen werken voor een eigen bedrijf, een not-for-profit organisatie of een overheidsinstelling. Deze minor helpt bereiden studenten voor op een dergelijke uitdaging.

Overweeg je een International Business minor?

Alle organisaties worden beïnvloed door de geglobaliseerde wereld waarin we leven vandaag de dag. Je nodig hebt om mondiale problemen te begrijpen, zodat u bereid bent voor een succesvolle carrière. Het bestuderen van International Business zal je helpen voor te bereiden op een verscheidenheid aan spannende carrière in vele industrieën. De taalcursussen je te nemen en de internationale stage of studie in het buitenland ervaring zal je een competitief voordeel te geven wanneer u zich aanmeldt voor de posities die u wilt.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Wisconsin-Green Bay takes a big-picture approach to education, accounting for your unique way of learning, your passion, and your perspective. Become enriched through impressive int ... Lees meer

The University of Wisconsin-Green Bay takes a big-picture approach to education, accounting for your unique way of learning, your passion, and your perspective. Become enriched through impressive internship opportunities; get a job that pays in multiple ways as a student employee on campus; have fun with like-minded people by joining one of our 100+ clubs and organizations; make the most of your college years living on campus; become a leader through student government; better your world with community service; and see more of it via our many opportunities to study and travel around the globe. Lees Minder