Lees de Officiële Beschrijving

De School of Business van William Carey University biedt iedere student de mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling door middel van een goed begrip van het bedrijfsleven in het kader van een christelijke instelling voor hoger onderwijs. Gebouwd op een uitgebreide liberal arts stichting in de letteren, wetenschappen, communicatie, wiskunde, en religie, zijn de zakelijke programma's ontworpen om de intellectuele, spirituele en sociale dimensie van elke student te ontwikkelen.

Een maximum van 64 uur semester verdiend in een twee-jaar geaccrediteerde community / junior college kan worden toegepast in de richting van een undergraduate bedrijf graad. Aangezien veel studenten bedrijfskunde overbrengen naar Carey na het voltooien van een of twee jaar studie aan een junior college of een andere openbare school, de docenten en personeel zijn nuttig om studenten bij het maken van een succesvolle overgang naar een vier jaar college.

De School of Business Programs

De School of Business levert een belangrijke ontworpen om een ​​zekere mate van specialisatie en een basiskennis van het bedrijfsleven en de rol ervan in een vrije ondernemerschap te verstrekken. De klassen zijn meestal minder dan 30 studenten en zijn minder dan 20 in veel hogere divisie cursussen. Dergelijke kleine klassen motiveren studenten om meer actieve deelnemers in het leerproces zijn en tot een betere communicatie vaardigheden in de klas omgeving te ontwikkelen.

De Business Administration undergraduate grote vereist de voltooiing van een professionele kern naast een concentratie.

Vijf concentratiegebieden zijn beschikbaar: - Boekhouding - Computer Information Systems - Financiën / Economie - management / Marketing - Workforce Opleiding en Ontwikkeling

Normen voor toelating

  • Freshmen Vul het aanvraagformulier voor undergraduate opnames - Lever uw $ 40 inschrijfgeld - Lever uw officiële ACT of SAT scores - Lever uw officiële middelbare school transcript - Stuur bewijs van mazelen, moet bof, rode hond (BMR) inentingen (gehad een MMR schot in de afgelopen tien jaar of twee MMR schoten in je leven). - Als u de universiteit lessen tijdens de middelbare school hebben genomen, roepen het college en vraag hen om ons te mailen een officiële en definitieve college transcript.

Zie 8 andere vakken van William Carey University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
350 USD
per credit uur
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Aug. 2019

Sept. 2019