Bachelor in business administration

Bach Khoa University (BKU)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in business administration

Bach Khoa University (BKU)

De Business Administration programma op BKU biedt studenten met basis en geavanceerde kennis van het management waarin diverse aspecten, waaronder Marketing, Planning, Boekhouding, Financiën, en Manufacturing covers. Soft skills zoals teamwork, communicatie, het identificeren en oplossen van problemen door middel van hands-on training worden ook aangeboden aan onze studenten op een creatieve, professionele, dynamische en concurrerende internationale omgeving. Afgestudeerden zullen grote werkgelegenheid vooruitzicht zowel lokaal als internationaal hebben vele aanverwante gebieden zoals accountants, financiële toezichthouder, specialisten op het gebied van verkoop, marketing, adviseur, etc.

carrièrekans

Na het afstuderen, zullen de studenten de gelegenheid om te werken op het gebied van hebben:

  • Business development: marktonderzoek, business planning, relaties met de gemeenschap, het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten ...
  • Accounting & financieel management: de monitoring en het beheer van de boekhouding van het bedrijf, de financiële activiteiten.
  • Investment analyse: de voorbereiding en analyse van investeringsprojecten, corporate financiële analyse, stock dataverwerking
  • Administratief & personeelsbeleid, planning en het organiseren van trainingen ...

Gelegenheid om te dragen aan onze partner universiteiten in de VS

Studenten hebben 2 opties:

  • Optie 1: De studenten studeren aan BKU voor 4 jaar en ontvang de Bachelor of Business Administration, uitgereikt door BKU.
  • Optie 2: Na het voltooien van 02 jaar bij BKU, kunnen studenten met financiële en academische aanmerking komt dragen aan de Universiteit van Illinois in Springfield (USA) de laatste 02 jaar om hun studie voor bachelor diploma af te ronden. De officiële bachelor diploma wordt uitgereikt door de Universiteit van Illionois Springfield (USA). Het voordeel van deze optie is dat de student ongeveer 50% van de totale kosten (collegegeld en het leven kosten) kunnen besparen in vergelijking met studeren voor volle 4 jaar in de VS tot een Bachelor diploma uitgereikt door de Universiteit van Illinois Springfield te krijgen.
  • Studie taal: Engels
  • Duur van de opleiding: 04 jaar bij BKU
  • Campus: campus BKU
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Vietnam - Ho Chi Minh-stad, Ho Chi Minh City
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates