Bachelor in business analyse

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Bachelor of Business Analysis

Deze kwalificatie is niet beschikbaar voor nieuwe inschrijvingen voor nieuwe studenten na 2017. Bekijk de nieuwe 2018 equivalent van de Bachelor of Business Analysis.

Geïnteresseerd in het analyseren van gegevens om te helpen betere beslissingen te nemen voor Nieuw-Zeeland het bedrijfsleven en de economie? Deze specialist driejarige opleiding zal u uitrusten met gewilde vaardigheden in de financiële en economische analyse, voor te bereiden op professionele loopbaan in de financiële, zakelijke en overheidssector.

BBA_James-Grace3_web

De Bachelor of Business Analysis (BBA) zal de deur openen voor loopbanen in de boekhouding, economie, investment banking, effectenhuizen, financiële planning, en nog veel meer.

Je zou kunnen komen, het adviseren van bedrijven over hoe ze hun winsten te verhogen en de blootstelling aan financiële risico's te verminderen; of hulp particuliere klanten om hun beleggingsportefeuilles te laten groeien. Of je kan een beleid adviseur te worden, waardoor overheidsdiensten om betere beslissingen te nemen voor de economie, banen, huisvesting of het openbaar vervoer te maken.

Met deze drie-jarige opleiding, zul je krijgen geavanceerde vaardigheden in de financiële en economische analyse, leren hoe de markten en de economie functioneert, en het ontwikkelen van een goed begrip van de commerciële zakelijke omgeving.

Door het nemen van specifieke documenten, staat de BBA mate gebruiken om je weg te versnellen op weg naar een Chartered Accountant.

Waikato heeft een internationale reputatie

U zult studeren aan Waikato Management School, die is gerangschikt in de top 1% van de business schools wereldwijd, hebben bereikt Triple Crown Accreditatie van EQUIS, amba en AACSB in 2005. Dit is een wereldwijde benchmark van excellentie in onderwijs en onderzoek.

Waikato is ook gerangschikt in 's werelds top 150 universiteiten voor het onderwijs van Business & Management Studies, Accounting and Finance door de prestigieuze QS Onderwerp Rankings.

Hoofd onderwerpen

Voor deze mate, zult u de belangrijkste in een of twee van de onderstaande onderwerpen - je hoeft niet te beslissen tot het tweede jaar.

 • Boekhouding
 • Economics (alleen Hamilton)
 • financiën

Als u kiest voor grote in Accounting, kunt u deze mate gebruiken om snel het bijhouden van uw route op weg naar een Chartered Accountant wanneer u overstapt, door het volgen van een op maat gesneden pakket van papieren. Na afronding van de BBA, kunt u vervolgens een aanvraag voor voorlopige lidmaatschap van Chartered Accountants Australië en Nieuw-Zeeland (CAANZ) CPA Australië, of de Association of Chartered Certified Accountants (ACCA).

Als u besluit om een ​​tweede grote nemen, zou dit een andere beheermaatschappij onderwerp, of een undergraduate onderwerp aangeboden aan de Universiteit van Waikato zijn.

Als alternatief kun je kiezen voor een 'specialisatie' (60 punten) nemen in een van beide agribusiness, een taal (Chinees, Frans, Japans, Spaans, Te Reo Māori) of Beheer Onderwijs in het Buitenland.

Carrièremogelijkheden

 • Accountant
 • revisor
 • Business analist
 • Commerciële en investment banker
 • collectieve financier
 • Econoom
 • Financieel manager
 • Financieel analist
 • Beleggingsadviseur
 • Analist
 • Management Consultant
 • Leraar / Docent
 • Sharebroker
 • belasting adviseur

Exchange programma en studeren in het buitenland

Willen reizen tijdens de studie?

Neem een ​​studie in het buitenland ruil voor 1-2 semesters en crediteren de punten terug naar uw Waikato mate!

Bereid je voor op een wereldwijde carrière en je horizon te verbreden door te gaan op een uitwisseling van studenten aan een van onze partner universiteiten in Europa, Azië, de VS, Canada of Mexico. Neem contact op met de Universiteit van Waikato Student Exchange team om meer te weten te komen. BBA studenten kunnen zich aanmelden voor de Waikato Management School International Exchange Beurzen, Twee keer per jaar aangeboden en ter waarde van maximaal $ 2.500 per stuk (afhankelijk van de studie bestemming). Vanaf het tweede jaar, kunt u in aanmerking komen voor de Discover SWUFE International Summer Camp Scholarships. Deze zorgen voor de financiering van twee of meer Waikato beheer studenten naar Chengdu, China te bezoeken voor twee weken van lezingen, zakenreizen en culturele activiteiten.

culturele ervaring

Waikato Management School heeft een levendige student cultuur die tal van sociale en leermogelijkheden biedt. U kunt voldoen aan gelijkgestemde mensen door middel van student clubs, zoals:

 • Waikato Management School Students' Association (WMSSA)
 • Beta Alpha Psi - Waikato Chapter (Accounting club)
 • Economics Discussion Group
 • Management Communicatie Studenten Vereniging (MCSA)
 • Te Ranga Ngaku - de Maori beheer student netwerk
 • Pacific Islands Beheer Students Association (Pimsa)
 • Innovatie Station Waikato
 • Sociale Innovatie Waikato

Wij bieden een student mentorprogramma voor het eerste jaar het beheer van studenten om u te helpen het academisch overgang van middelbare school naar de universiteit.

Voor deskundig advies over het schrijven van essays en rapporten, contact opnemen met ons team van gespecialiseerde docenten in het WMS Language and Learning Development Unit, Gelegen in het management Student Center (MSB1.50).

Toelating en inschrijving

U komt in aanmerking om een ​​aanvraag voor de Bachelor of Business Analysis als u toegang tot de universiteit, of het equivalent daarvan. Alle andere aanvragen worden beschouwd op een case-by-case basis.

Voor meer informatie bezoek zie de toelatingsvoorwaarden en Toelating tot de universiteit statuut.

Internationale studenten zijn verplicht tot 13 jaar van school studie hebben en voldoen aan de Engels taal eisen. Lees meer hier.

 • Voor deze opleiding, moet je ofwel 18 studiepunten op niveau 2 in NCEA Wiskunde, of 10 credits op niveau 3 in NCEA Calculus, of 14 credits op niveau 3 in NCEA Statistics of NCEA wiskunde te hebben.
 • Als u niet aan deze voorwaarde voldoen, selecteert MATH168 bij het toevoegen van papier voor uw programma.
 • Als u niet beschikt over een sterke achtergrond in lezen en schrijven, kunt u worden doorverwezen naar MCOM104 schriftelijke communicatie te nemen voor het management om te helpen je voorbereiden voordat STMG191 Introduction to Management.
 • Sommige eerste jaar papers kunnen specifieke toelatingseisen, dus kijk dan op de catalogus van papers.
 • Als u niet voldoet aan de hier genoemde voorwaarden, neem dan contact recruitment@waikato.ac.nz want er kunnen andere routes die u kunt nemen om te studeren op dit gebied. De catalogus van papers is te vinden op papers.waikato.ac.nz.

U kunt uw graad BBA in Tauranga doen door eerst het invullen van de Nieuw-Zeelandse Diploma in Business (Level 5) door de Bay of Plenty Polytechnic. Je moet een B-klasse gemiddeld krijgen, en kan dan crediteren tot 10 NZDipBus papers in de richting van deze graad.

Het is mogelijk om uw BBA (hoofdvak in Accounting of Finance) eindigen op de Bongard Center in Tauranga, of als u wil graag een breder scala van onderwerpen majors, over te dragen aan de Universiteit van Waikato campus in Hamilton.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing qu ... Lees meer

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing quality research that aims to solve the worlds greatest issues has led to the University being among the 100 universities for research impact. Lees Minder
Hamilton , Tauranga + 1 Meer Minder