Bachelor in business degree

Green River College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in business degree

Green River College

U kunt overal gaan vanaf hier.

waarom Green River College Internationale Programma's is trots op de geweldige service die het biedt aan ieder van onze studenten. Ons doel is om u te helpen uw droom te verwezenlijken, of het nu over te dragen aan een topuniversiteit, beter uw Engels of ervaar de Amerikaanse college leven.

De volgende is een lijst van het monster lessen voor populaire wo-majors:

De Associate degree in Business is meestal nagestreefd door studenten die van plan zijn over te dragen aan een vier jaar universiteit als een bedrijf of boekhoudkundige belangrijke na voltooiing van hun eerste twee jaar bij Green River. Het is ontworpen om de distributie eisen aan de universiteiten in de staat Washington ontmoeten door te voldoen aan de algemene eisen die door eerstejaars en tweedejaars. De graad geeft ook aan dat een student een tweejarige business programma, die van waarde kunnen zijn in de carrière of leven doelen heeft afgerond. Om dit diploma te verdienen, moeten de studenten een minimum van 90 kwartaal studiepunten aan cursussen genummerde 100 of hoger (uit goedgekeurde distributie lijst) te voltooien en te voldoen aan de specifieke eisen van de distributie. Niet meer dan 25 procent van het krediet eisen kunnen worden genomen na een pass / no-krediet basis. Studenten moeten zich ervan bewust dat de opleidingen met "Pass" kwaliteiten niet kan voldoen aan de eisen in hun belangrijkste gebied. Studenten moeten een cumulatieve GPA van 2,0 te bereiken en verdien een minimum van 24 studiepunten, waaronder het laatste kwartaal, in residentie bij Green River. Studenten zijn verantwoordelijk voor het kennen van de overdracht eisen en het beleid, en ze worden aangespoord om de catalogus van de instelling waar zij van plan zijn over te dragen raadplegen.

Green River - Een leider in wo-

De 2 + 2-overdracht programma biedt studenten een kans om hun vierjarige bacheloropleiding beginnen. De overdracht programma biedt cursussen gelijk aan de eerste twee jaar van een universitair diploma. Studenten kunnen twee jaar duren bij Green River College, vervolgens over te dragen aan een universiteit om hun vier-jarige opleiding te voltooien.

Zweden

Onze studenten zijn toegelaten tot de vele top 100 universiteiten wereld *, zoals volgorde van Shanghai Jiaotong University, waaronder:

Brown University, California State University, Cornell University, Hawaii Pacific University, de Universiteit van Indiana, Johns Hopkins, Ohio State University, Parsons School of Design, Pratt Institute, Purdue University, San Jose State University, University Seattle, Tufts University, UC Berkeley, UC Santa Barbara, UCLA, UNC - Chapel Hill, Universiteit van Michigan, Universiteit van Minnesota, Universiteit van Oregon, de Universiteit van Pennsylvania, Universiteit van Zuid-Californië, Universiteit van Texas in Austin, Universiteit van Virginia, Universiteit van Washington, Universiteit van Wisconsin staat Washington University * Opmerking: Toegang tot selectieve universiteiten is zeer concurrerend.

Green River College internationale studenten zijn toegelaten tot honderden universiteiten over de Verenigde Staten. Studenten krijgen de kwalificaties die nodig zijn voor de toelating van Green River en over te dragen aan topuniversiteiten als derde jaar junioren. Toelating is niet gegarandeerd, maar onze studenten zijn zeer succesvol in het verkrijgen van toegang tot topuniversiteiten geweest.

Greenriver

Onderwijs Eisen

Om een ​​bachelor's degree in de Verenigde Staten te verkrijgen, moeten alle studenten specifieke eisen voor hun belangrijkste evenals algemene eisen onderwijs dat een fundament van het leren in verschillende gebieden, waaronder wiskunde, schrijven, wetenschap, sociale wetenschappen en geesteswetenschappen vertegenwoordigen voltooien. Studenten krijgen de vrijheid om lessen van hun keuze te selecteren uit algemene categorieën. Bijvoorbeeld binnen de categorie "Sociale Wetenschappen", kan de student kiezen voor een van de volgende onderwerpen: sociologie, psychologie, politicologie, geschiedenis, aardrijkskunde en anderen. De categorie Geesteswetenschappen omvat: kunst, spraak, communicatie, talen, muziek, filosofie, en anderen. Wetenschap bestaat uit: chemie, biologie, natuurkunde, astronomie, en anderen.

Hoe werkt het?

Meer dan 25 universiteiten hebben aangeboden de University Transfer Pathway (UTP) optie om iedere student die is toegelaten tot de Green River. De garantie geldt niet voor de "impact" majors. Dit is hoe het werkt:

1. Breng naar Green River

2. Selecteer een universiteit - Kies de universiteit uit de lijst. Controleer de universiteit van de toepassing. Kies slechts één universiteit. Zorg ervoor dat de universiteit u heeft uw grote.

U zult de universiteit voorwaardelijke toelating brief of verklaring op hetzelfde moment je de Green River toelatingsbrief ontvangen ontvangen.

GreenriverStudenten

Green River weet hoe belangrijk de huisvesting is voor het succes van een student. Dit is de reden waarom onze huisvesting medewerkers gaan de extra mijl om de best mogelijke ervaring te geven door middel van een zorgzame, positieve, veilige en ondersteunende Amerikaanse levende ervaring.

CAMPUS HOEK APPARTEMENTEN

Ervaar traditionele Amerikaanse studentenleven op Campus Corner Apartments (CCA)

Studenten genieten van een handige, op de campus locatie; comfortabele, hoogwaardige voorzieningen; een uitstekende leeromgeving; en een kans om mee te doen en vrienden te maken in ondersteunende student gemeenschap van 340 Amerikaanse en internationale studenten. Studenten moeten 17 jaar oud zijn op het moment van verhuizing-in.

Voordelen van het leven op de Campus:

  • Wonen op de campus is handig!
  • Op loopafstand van de klas, bibliotheek, fitnesscentrum, een fitnessruimte en Performing Arts Center
  • Community Center waar u kunt ontmoeten en vrienden van over de hele wereld
  • Veel on-site studentenactiviteiten
  • Privé en groep studiegebieden
  • Makkelijk om mee te doen in de campus activiteiten
15.81115.81215.813
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,900 USD
per jaar
Locations
Verenigde Staten - Auburn, Alabama
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Auburn, Washington
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan