Bachelor In Business Economie En Management

Faculty of Business and Economics, Mendel University in Brno

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Business Economie En Management

Faculty of Business and Economics, Mendel University in Brno

Dit studiegebied bereidt afgestudeerden voor het houden van lijn en leidinggevende functies, functies als bedrijf economen, financieel management specialisten en voor deelname aan ondernemerschap, planning, marketing en zakelijke activiteiten. Onze afgestudeerden vaak ook werk vinden in overleg met bedrijven, belangenorganisaties en verenigingen, financiële en andere kantoren van het openbaar bestuur en in de financiële en verzekeringsinstellingen.

De doelstellingen van dit programma is om de kennis van studenten in de economische en het beheer van wetenschappen te ontwikkelen, om de studenten te laten kennismaken met de essentie van de economische processen en de manier waarop ze invloed hebben op de samenleving, om te onderwijzen en methoden die bijdragen aan de controle en de controle van de economische en bestuurlijke processen te bevorderen, onderwijzen en kwantitatieve methoden en technieken te bevorderen om de studenten de moderne en toekomstige instrumenten die hen zal helpen bij de besluitvorming en in het beheer van de uitvoering van de resultaten in de praktijk, om studenten dergelijke vaardigheden te leren en geef ze een dergelijke professionele kennis te geven dat zal hen in staat stellen om in organisaties van elke omvang of in hun takken effectief te werken op het middle management niveau.

Competenties: bepaling van de toekomstige ontwikkeling van een concreet bedrijf in overeenstemming met de ontwikkeling van trends, toonaangevende bedrijven op het hogere management niveaus.

Toelatingsprocedure

De algemene eisen voor toelating zijn als volgt:

  • Het indienen van een aanvraagformulier
  • Slagen voor een toelatingsexamen:
  • Bachelor aanvragers - bestaande uit de wiskunde en Engels taaltoetsen (de test van de wiskunde bevat 12 items en de test van het Engels bevat 50 items)
  • Het verkrijgen van de erkenning van vooropleiding
  • Betaling van het collegegeld (voor alle programma's in het Engels het collegegeld is ongeveer 1 500 euro per academiejaar)

Erkenning van eerdere buitenlandse onderwijs

Erkenning van eerdere studie is een verplichte voorwaarde van het ministerie van Onderwijs van de Tsjechische Republiek die nodig zijn voor studenten die zich aanmelden voor opleidingen. De herkenning door de officiële instanties.

Kandidaten voor bachelor niveau

Kandidaten voor de bachelor-niveau studie moet de erkenning van hun middelbaar onderwijs die is opgesteld door het ministerie van Onderwijs van de Zuid-Moravië gezag kantoor van de Tsjechische Republiek bewijzen. Wij bieden hulp bij de vertaling van uw documenten in het Tsjechisch en het indienen van uw documenten voor de erkenning in de Zuid-Moravië autoriteit kantoor.

Toe te passen voor de erkenning van de bachelor aanvragers moeten de volgende documenten:

  • Aanvraag tot erkenning
  • Middelbaar einddiploma met kwaliteiten - officieel gewaarmerkte kopie (aub, zie hieronder het type van de vergunning)
  • Lijst van opleidingen genomen tijdens de hele middelbare school met inbegrip van het aantal uren die in elke cursus. Voor de succesvolle erkenning van de totale moet meer dan 4 000 uur - officieel gewaarmerkte kopie (aub, zie hieronder het type authenticatie)
  • Kopie van het paspoort

Alle vereiste documenten moeten worden vertaald in het Tsjechisch door de officiële vertaler.

Als we hulp bieden zullen we de kosten te betalen voor de vertaling en de erkenning van je vooropleiding. U wordt in rekening gebracht na aankomst (de kosten van de vertaling is ongeveer 350 CZK per pagina en administratiekosten voor de erkenning is 1 000 CZK)

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
1,500 EUR
Locations
Tsjechië - Brno, Zuid-Moravië
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Tsjechië - Brno, Zuid-Moravië
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
per academisch jaar