Bachelor In Business En Management Studies

University of Applied Sciences Europe

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Business En Management Studies

University of Applied Sciences Europe

Het doel van de bachelor's degree in business en management studies is om u de fundamenten van een succesvolle bedrijfsvoering te onderwijzen. Het brengt de belangrijkste vaardigheden van bedrijfskunde, economie en recht aan elkaar. De cursus bereidt u ook voor het management functies in een breed scala van terreinen. Daartoe onze professoren en docenten - die praktijkervaring - leert u de belangrijkste specialistische kennis alsook soft skills en ondernemersvaardigheden: zoals zelfvertrouwen, teamwork, en efficiënte zelforganisatie. Het programma heeft ook een internationale focus. Aldus is het mogelijk om een ​​extra mate buitenland (aanvullend internationaal niveau) te verkrijgen. Op deze manier bent u best bereid om de eisen van de internationale bedrijven te voldoen.

Carrière

Met uw bedrijf know-how en een sterke sociale vaardigheden, kunt u op specialistische en leidinggevende functies in alle sectoren en op bedrijven van alle groottes te nemen.

U bent verantwoordelijk voor de budgetten en personeel, en zorg ervoor dat het bedrijf concurrerend is. De rijkdom van de mogelijkheden is wat maakt dit programma zo aantrekkelijk. U kunt kiezen voor een carrière die past bij uw persoonlijke interesses.

Hoogleraren en docenten met praktijkervaring leert u de kerndisciplines van de bedrijfsvoering met een praktische aanpak, die case studies, business games, en lezingen over zakelijke praktijk omvat.

Bekende vertegenwoordigers van het bedrijfsleven geeft interessante inzichten in de realiteit van het bedrijfsleven. U kunt ook ervaring op je eigen te krijgen door deel te nemen in een aantal initiatieven student.

Semester in het buitenland / stages

Een semester in het buitenland bij een andere internationale en gerenommeerde partneruniversiteit, of het nu een lid van de wereldwijde Laureate International Universities Network of niet, is een optie voor u open in het vierde semester.

De bits International Office helpt u uw voorbereidingen en ondersteunt u tijdens uw verblijf in het buitenland. U kunt kiezen voor een studie in de Verenigde Staten, Nieuw Zeeland, Canada, Zuid-Afrika, het Verenigd Koninkrijk, Ierland of Spanje.

De verplichte stages zijn een fundamenteel onderdeel van het programma en kan worden afgerond bij een van onze partner bedrijven. In plaats van studeren in het buitenland voor een semester, kunt u het vierde semester gebruiken om een ​​zes maanden durende stage te voltooien. Deze begeleide stage semester is de beste manier voor u om uw horizon te verbreden.

Je hebt ook de mogelijkheid om taallessen, bijvoorbeeld zakelijk Engels.

Tegelijkertijd, zult u ook worden onderwezen ondernemersvaardigheden zoals teamwerk, leidinggevende kwaliteiten, zelforganisatie, en het vermogen om te werken onder druk.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Duits


Laatst bijgewerkt op October 17, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
6 semesters
Voltijd
Price
Prijs
745 EUR
Locations
Duitsland - Berlijn Regio
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Hamburg
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Iserlohn, Noordrijn-Westfalen
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price