Bachelor in business informatietechnologie

Haaga-Helia University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in business informatietechnologie

Haaga-Helia University of Applied Sciences

De Degree-programma in Business Information Technology biedt studenten met praktische professionele zakelijke IT-vaardigheden in combinatie met een uitgebreide theoretische basis.

Wij bieden aan onze studenten cursussen over de meest interessante gebieden van de huidige IT-onderwijs. De gebieden zijn: Digitale diensten, Software engineering, ICT-infrastructuur en IT-beveiliging en Business development en Business IT-oplossingen.

Bovendien onderzoeken kenmerkend inhoud en de praktische toepassing die in samenwerking met samen IT- en andere bedrijven. Deze samenwerking met zowel lokale en internationale bedrijven is een integraal onderdeel van het programma en stelt studenten in staat om de vaardigheden te leren en het verwerven van de ervaring om te werken in multiculturele teams en multinationale projecten.

Carrièreplannen dat de ontwikkeling van het ondernemerschap onder andere, en de verkoop en service vaardigheden zijn sterk ondersteund. Verder biedt het programma algemene vakken verbeteren van andere vaardigheden die nodig zijn om succesvol samen te werken in een zakelijke omgeving Deze vaardigheden hebben betrekking op gebieden zoals teamwork, communicatie, en het vermogen om zelfstandig te werken.

Van student tot ondernemer - Konstantinos Karatsevidis, oprichter en CEO van Eve-Tech Oy

Wanneer Konstantinos Karatsevidis begonnen aan zijn studie aan Haaga-Helia, had hij geen plannen om zijn eigen bedrijf te starten. Echter, het leven nam een ​​verrassende wending voor de Griekse-Oekraïense student: Konstantinos draait nu zijn eigen bedrijf het maken van slimme apparaten naast zijn studies.

Konstantinos heeft een belang in IT en business gehad sinds hij op school in de Oekraïne was. Na de middelbare school, besloot hij om in het buitenland te zoeken naar een studie plaats. Hij was geïnteresseerd in Finland sinds een bezoek aan het land als een kind. Finse mythologie was niet het enige dat zijn verbeelding gevangen.

"Finland en het Finse onderwijs genieten van een goede reputatie in de Oekraïne, hoewel ik kijken naar andere opties, ook. Op het einde, ik koos Finland en Haaga-Helia vanwege die reputatie ", zegt Konstantinos.

Key Learning Outcomes van het programma

BIT programma biedt studenten de theoretische en praktische kennis die nodig is om te werken in de ICT-gebied. Programma werkt in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven en een aantal van de cursussen worden gemaakt door de gastdocenten. Studies bieden algemene vaardigheden die nodig zijn in deskundige taken, zoals samenwerking en communicatieve vaardigheden, initiatief en het vermogen om zelfstandig te werken. Afgestudeerden van BIT programma zijn momenteel werkzaam in verschillende gebieden in Finland en in het buitenland.

Een BBA van Business Information Technology Programme

  • in staat is om hetzij in ICT gebruikersorganisaties of in ICT-diensten bedrijven als deskundige in zijn / haar veld aan het werk
  • beheert totale ontwikkelingsproces van ICT-systemen en is in staat om in zijn vakgebied effectief te werken, waarbij meer accurate on-line informatie wordt verzameld uit verschillende plaatsen en apparatuur
  • kunnen deelnemen aan business process ontwikkeling en kan ondersteunen beslissers gegronde beslissingen met betrekking tot verpakte applicatie selectie, implementatie en het gebruik maken
  • kent een verscheidenheid van web en mobiele ontwikkeling omgevingen en technologieën, waaronder database-instrumenten, zowel bedrijfseigen en open source
  • is in staat om een ​​prive-ondernemer te worden
  • kan werken zowel in het Fins en het Engels.

Naast de brede kennis van programma's en zakelijke toepassingen, kan student tussen twee verschillende studiepaden specialisatie.

  • Web Application Developer
  • Business IT Consultant

Professionele groei

Professionele groei van een BIT student wordt aangemoedigd door down-to-earth opdrachten, nauwe samenwerking met het bedrijfsleven en de stage. De basis van een IT-professional is gebouwd tijdens het eerste semester met verplichte vakken. Tijdens het laatste deel van de opleiding zullen de studenten hun kennis van hun gekozen specialisatie evenals cursussen van hun keuze te verdiepen.

jaarlijkse thema's

Persoonlijke ontwikkeling van een BIT student kunnen worden onderverdeeld in 6 categorieën volgens het niveau van IT-kennis. Studies beginnen met een algemene inleiding tot de programma's en zakelijke toepassingen. De programmering is ook kennis met de studenten. Als de know-how van de studenten dieper wordt, zijn meer toepassingen en programma's geïntroduceerd. 5 semester is gewijd aan de stage gemaakt hetzij in Finland of in het buitenland. Na een kijkje naar het actieve leven, worden de studenten aangemoedigd om hun vrije keuze vakken te kiezen en doen hun specialisatie studies.

Onderwijs 8500 E
Studentenhuisvesting (incl. Water en elektriciteit) 300 E / maand
Eten 150-250 E / maand
Vervoer 50 E / maand
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
7 semesters
Voltijd
Price
Prijs
8,500 EUR
per jaar.
Locations
Finland - Helsinki
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Finland - Helsinki
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan