Bachelor in business management (accounting & finance)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het College of Business, voorgesteld aan SUNY-Korea door Stony Brook University, is de meest recente college van Stony Brook aan de SUNY Korea afdelingen te sluiten. Op Stony Brook, is een van de 13 hogescholen en scholen in de universiteit, en het biedt een major in Business Management, met een specialisatie keuzes in Accounting and Finance, wat leidt tot de Bachelor of Science graad.

Het College of Business van Stony Brook University bereidt studenten voor op leidinggevende functies, bevordert ondernemerschap groei, en voert baanbrekend onderzoek dat zakelijke praktijk informeert. Het College sterke faculteit uit de hele wereld te bereiken strenge normen voor de productiviteit van onderzoek en onderwijs effectiviteit. Het college trekt topkwaliteit studenten en grijpt ze in het hoogste niveau van hands-on business onderwijs. Als een business school in een flagship openbaar onderzoek universiteit, bieden wij onze studenten, docenten en leden van het bedrijfsleven interdisciplinaire middelen. Het College van onderzoek en onderwijs is gebaseerd op de wetenschappen, wiskunde, techniek, geneeskunde, vrije kunsten, en beeldende kunst om de mogelijkheden voor technologische innovatie en economische ontwikkeling te stimuleren.

De Business Management belangrijkste is bedoeld voor studenten die wensen om de business arena betreden met een aanzienlijke kennis en vaardigheden over het volledige spectrum van zakelijke disciplines, maar die hebben ook een specifiek belang in beide Accounting of Finance. Carrièremogelijkheden zijn onder andere het beheer van posities in financiële planning, het bankwezen, corporate accounting, openbare boekhouding, en nog veel meer. Studenten worden ook bereid for Advanced Study in beide Accounting and Finance, alsmede andere gebieden van het bedrijfsleven. Terwijl de studenten hebben de mogelijkheid om zich te specialiseren in een van beide Accounting of Finance, zullen ze ook lessen nemen in het bedrijfsleven statistieken, besluit wetenschappen, en algemeen management.

In slechts 10 jaar, het College of Business heeft genoten van een enorme groei in de faculteit, onderzoek en academische programma's. College of Business faculteit bestaat uit 46 full-time hoogleraren en filialen, waaronder 40 College of Business faculteit en 6 leden met een gezamenlijke of affiliate afspraken, uit dergelijke afdelingen zoals Toegepaste Wiskunde, Economie, en politicologie. Faculteit vallen binnen de onderzoeksgebieden van Accounting, Finance, Management (Organizational Behavior en Operations Research / Decision Analytics) en Marketing & Strategie.

De docenten zijn afkomstig uit de meest prestigieuze universiteiten in de wereld, waaronder, maar niet beperkt tot, Carnegie Mellon, Karlsruhe Institute of Technology, Northwestern, Sogang University, Tulane, Universiteit van Californië in Santa Barbara, de Universiteit van Michigan, Universiteit van Moskou, Universiteit van Munster , Universiteit van Virginia, Harvard University en Yale. Veel docenten hebben een dubbele aansluiting met andere Stony Brook afdelingen, waaronder Psychologie, Technologie en Samenleving, Politieke Wetenschappen en Toegepaste Wiskunde, en wat meer is, zijn ze betrokken bij de cutting edge interdisciplinaire centra over de campus, met inbegrip van het Centrum van Financiën, Center for Behavioral politieke economie en het Center for Behavioral Finance.

College of Business faculteit betrekken studenten in hun onderzoek, evenals bieden studenten met ervaringsleren kansen, met inbegrip van case studies, klantprojecten en stages, met het uiteindelijke doel van het voorbereiden van studenten als leiders in hun gebied van keuze. Studenten worden aangemoedigd om te ontwikkelen en testen van hun business ideeën door middel van ondersteuning in de College Innovation Center en curriculum in technologische innovatie en ondernemerschap.

Missie

De missie van de Stony Brook College of Business is het creëren en verspreiden van kennis, bereiden studenten voor op leidinggevende functies en het bevorderen van ondernemerschap groei. Dit wordt bereikt door: - benadrukken van onderzoek en praktijk in alle disciplines binnen en buiten van het bedrijfsleven. Ons onderzoek voldoet aan de hoogste normen, het verdienen van publicatie in toonaangevende wetenschappelijke tijdschriften en verhelderende andere onderzoekers en praktijkmensen.

  • Het verstrekken van undergraduate en graduate business onderwijs van de hoogste kwaliteit opnemen van ervaringsleren waaronder case studies, klantprojecten en stageplaatsen aan studenten voor het belonen van een loopbaan voor te bereiden.
  • Het stimuleren van studenten te ontwikkelen en testen van hun zakelijke ideeën gesteund door Stony Brook's Innovation Center en curriculum in innovatie en ondernemerschap.

Clubs en Evenementen

Er zijn veel clubs en evenementen voor het bedrijfsleven studenten om mee te doen met, terwijl op Stony Brook te krijgen. Inbegrepen zijn een Accounting Society, die wekelijks speakers brengt campus uit verschillende accountantskantoren. De Society, samen met het College of Business en de Stony Brook University Career Center, sponsort een jaarlijkse Accounting Networking Ontbijt elke Fall om studenten aan verschillende bedrijven aan te sluiten op stage en carrièremogelijkheden te bespreken.

Er is ook een student run Investment Club, die investering onderwijs bevordert, nodigt gastsprekers uit NYC investeringsbanken en hedgefondsen (waaronder veel College of Business alumni), en is van plan uitstapjes naar NYC bestemmingen zoals Bloomberg, de Federal Reserve, en de NASDAQ.

Er zijn vele andere evenementen voor studenten, met inbegrip van gastsprekers, paneel evenementen en carrière beurzen, die allemaal bieden studenten met deskundig advies en netwerkmogelijkheden.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

SUNY Korea opened its doors in March 2012 as the first American university established on Korean soil. It is also the first university to join the Incheon Global Campus (IGC). SUNY Korea’s degree prog ... Lees meer

SUNY Korea opened its doors in March 2012 as the first American university established on Korean soil. It is also the first university to join the Incheon Global Campus (IGC). SUNY Korea’s degree programs are comparable to prestigious universities in the United States. Students can enjoy both American education and dynamic Korean culture. We cherish moral integrity and strive to teach our students to serve others with virtue and vision of their own. We also offer affordable on-campus housings, a wide... Lees Minder