Bachelor in business management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Studeren voor een bedrijf administratie professionele bachelor's degree kunt u een breed inzicht in organisaties van het bedrijfsleven te ontwikkelen en biedt u met vakinhoudelijke kennis op gebieden zoals markten, klanten, financiën, activiteiten, communicatie en informatietechnologie en zakelijke beleid en strategie. Zakelijke kwesties worden doorgaans gericht op een Europees en internationaal niveau, zodat u een wereldwijd begrip en attitude in de bedrijfsprocessen te ontwikkelen.

Een vergoeding besparende weg naar je tweede bachelor's degree in Nederland

ISLB afgestudeerden zijn van harte welkom om NHL Hogeschool in Nederland naar mate een tweede bachelor Handelsingenieur krijgen, in een jaar.

Wees bereid om alle noodzakelijke vaardigheden voor je carrière te bereiken:

  • een goed begrip van gedrag in organisaties en de structuur,
  • analytisch en kritisch denken,
  • een creatieve benadering van het oplossen van problemen,
  • besluitvorming,
  • het vermogen om te onderzoeken, te interpreteren en te gebruiken zakelijke en financiële gegevens,
  • zelfredzaamheid, initiatief en de mogelijkheid om de tijd, projecten en middelen te beheren,
  • appreciatie van de oorzaken en gevolgen van de economische en andere externe veranderingen.

Krijg relevante praktijk

Een business management studies bereidt je voor op een carrière in het bedrijfsleven, die kan zich uitstrekken over elke sector of bedrijfstak. Uw carrière mogelijkheden zijn dus gevarieerd. Beslis over het gebied dat u wilt werken en proberen om relevante werkervaring te beginnen met ondernemerschap. Maak gebruik van het netwerk van onze brede sociale partners '. Sociale partners ISLB geven lezingen, evenals actief bieden onze studenten met een carrière en de uiteindelijke beroepspraktijk plaatsen, nemen deel aan ISLB de gebeurtenissen die ondernemerschap en creativiteit te ontwikkelen, begeleiden laatste scripties van studenten.

De praktische vaardigheden opgedaan op een business management studies aan ISLB toestaan ​​om commercieel bewustzijn sneller te bouwen en maak je klaar voor uw persoonlijke start bij te dragen aan de door u gekozen werkgever snel en effectief.

Ontmoet uw kansen

Uw kansen wachten op u in het management en analyse rollen met werkgevers in de private, publieke en vrijwillige sector. Bovendien, Business management studies zijn zo universeel als zakelijke opdrachtgevers kan zijn. Zodra u beslissen over de nadruk op specifieke zakelijke omgeving bent u welkom om aanvullende cursussen online op ISLB.

ISLB afgestudeerden worden bekroond met Professionele bachelor's degree, Wat overeenkomt met het zesde niveau van de Litouwse Beschrijving van de kwalificaties, het zesde niveau van het Europees kwalificatiekader en de eerste cyclus van de Europese Hoger Onderwijs kwalificatiekader.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

ISLB offers contemporary undergraduate degree programmes which allow students to develop knowledge, abilities and attitudes required in the global labour market and essential to cope in the wider worl ... Lees meer

ISLB offers contemporary undergraduate degree programmes which allow students to develop knowledge, abilities and attitudes required in the global labour market and essential to cope in the wider world in the future. The educational process is tailored towards practice-oriented studies and professional training which comprise collaborative and experiential teaching and learning methods as a reflection of the student-centred approach. Lees Minder