Bachelor in business

Galway-Mayo Institute of Technology (GMIT)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in business

Galway-Mayo Institute of Technology (GMIT)

Bachelor of Business

GMIT Castlebar Campus


Dit programma geeft afgestudeerden met een uitgebreide kennis van de belangrijkste functionele gebieden van het bedrijfsleven en organisatorisch beheer (met inbegrip van Marketing, Finance, Operations, MIS en personeel), met bijzondere aandacht voor kleine en middelgrote ondernemingen (KMO's) in het informatietijdperk. Studenten zullen een scala aan analytische, toegepaste technische en persoonlijke vaardigheden te verwerven en zal in staat om op een gevarieerde set van junior management en administratieve functies in een verscheidenheid van organisaties.

programma Modules


Programma modules kunnen onder meer de volgende:

Statistiek, Marketing, Communicatie, PC Applications, Accounting, Business Mathematics, Micro-economie, macro-economie, Recht, Management, Business Information Systems, Sociale en Organisatiepsychologie, Personnel Management, Business Research; Operations Management, Small Business Management, Management Informatie Systemen, Besliskunde en Kwantitatieve Analyse en Organisational Behaviour.

Carrièremogelijkheden


Afgestudeerden werken in de industriële en commerciële ondernemingen in de boekhouding, de financiële dienstverlening, marketing en administratief gebied. Als alternatief kunnen zij hun academische studies om honours degree niveau en / of lidmaatschap van een relevante beroepsorganisatie blijven. Afgestudeerden met geschikte ervaring kan ontwikkelen tot een carrière op senior management niveau. Elke aanmoediging wordt gegeven aan studenten om hun eigen bedrijf te starten.

Studenten kunnen ook de kans om een ​​award in het toerisme te krijgen.

Follow-on Studies


Afgestudeerden kunnen overdragen aan graad programma's op deze of andere instituten en aan universiteiten in Ierland en elders. Links met de EU-instellingen openen zich tal van nieuwe mogelijkheden voor verdere studie.

Toelatingseisen


Pass (Grade D3 of beter) in vijf (5) Leaving Certificate onderwerpen, zoals wiskunde en Engels of Ierse met een minimum van 140 punten.

Ook beschikbaar via ACCS mode.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Ierland - Galway, County Galway
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Ierland - Westport, County Mayo
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates