Bachelor in business

Hardin-Simmons University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in business

Hardin-Simmons University

De meeste mensen besteden 30 tot 50 jaar van hun leven werkzaam zijn in een soort van organisatie - een kerk, een goed doel, een maatschap, een vennootschap, of iets else.You waarschijnlijk hetzelfde zullen doen.

Alle organisaties bestaan ​​om ideeën om te zetten in producten of services.They bestaan ​​omdat het proces van transformatie is complex, en er geen één persoon kan het alleen doen. Managers moeten werken met accountants. Marketing specialisten moeten werken met managers van informatiesystemen. Advocaten moeten werken met iedereen.

Als u wilt een zinvolle bijdrage leveren aan de verwezenlijking van het doel van uw organisatie, zul je vaardigheden, en misschien zeer gespecialiseerde vaardigheden nodig hebben. Bij Hardin-Simmons 'Kelley College of Business, Krijgt u de gelegenheid om veel van hen te ontwikkelen. Sommige vaardigheden zullen zeer specifiek zijn, zoals de mogelijkheid om de jaarrekening te lezen. Anderen zullen het algemeen, maar nog belangrijker: de mogelijkheid om te lezen en zich bewust zijn van de nuances. Het vermogen om te schrijven. Het vermogen om getallen en gegevens te manipuleren.

Zakelijke majors op HSU ervaren een strenge academische programma ontworpen om hen voor te bereiden op het leven in de zakenwereld. De Educational Testing Service plaatst regelmatig onze afgestudeerden in de hoogste quintiel van alle business-school afgestudeerden landelijk.

Wij danken u voor uw interesse in Hardin-Simmons University Kelley College of Business, en we kijken uit naar uw komst hier.

Met vriendelijke groet, Michael L. Monhollon - Dean, Kelley College of Business

Stageprogramma

Tijdens een ervaring bedrijfsstudent bij een universiteit, de meerderheid van het leren en blootstelling aan nieuwe concepten plaatsvindt in een traditionele klaslokaal. Dit is een belangrijk onderdeel van het onderwijs elke student; het biedt hen een schat aan informatie die hen in staat stellen om behendig te voeren wanneer ze beginnen hun post-afstuderen carrière.

Er is natuurlijk, wringt de schoen - en dat is de taak van de parlaying hun klaslokaal ervaring in hun eerste baan. De Hardin-Simmons University Kelley College of Business Internship Program maakt studenten om te beginnen met het werken in een zakelijke omgeving, terwijl nog steeds ingeschreven in de universiteit. Het voordeel van een dergelijke ervaring is dat de studenten kunnen beginnen met de kennis die ze leren in de klas voor het afstuderen van toepassing.

Niet alleen heeft deze ervaring studenten in staat om de bovenste divisie electieve uur te krijgen, maar het geeft hen ook de gelegenheid om te bepalen welke route zij van plan zijn te volgen in het bedrijfsleven bij het afstuderen.

In aanmerking te komen voor het stageprogramma:

  • studenten moeten worden ingeschreven in het Kelley College of Business
  • studenten moeten vier semesters of ten minste 60 uur semester van het krediet in de richting van een bedrijf opleiding hebben afgerond
  • studenten moeten een minimum 2,5 Grade Point Average dragen en voldoen aan alle andere eisen die door individuele werkgevers stellen
  • studenten moeten worden aanbevolen door hun adviseurs voor stage krediet.

Cursus credit:

Studenten kunnen de Kelley College of Business petitie tot drie uur semester van het college credit te verdienen door te voldoen aan de volgende criteria:

1. houden een dagboek ten opzichte van de baan

Het tijdschrift dat u houden, terwijl deel te nemen aan je stage moeten documentatie van alle taken die tijdens de stage bevatten specifieke ervaringen met betrekking tot uw grote en carrière veld, en observaties met betrekking tot informatie en praktijken die betrekking hebben op wat je hebt geleerd in de klas. Dit tijdschrift zal worden opgenomen met uw rapport als bijlage.

2. legt een getypte rapport een samenvatting van de stage

Het rapport is dat het hart van de stage. Een stage overbrugt de worldplace met de klas. Het rapport is waar je zal aantonen dat u in staat om het werk en in de klas met elkaar te verbinden zijn. In het rapport, bent u om te bepalen hoe de stage-ervaring heeft betrekking op wat hij / zij heeft geleerd in de klas. Het is belangrijk dat de student praten over specifieke informatie geleerd in cursussen die nuttig of gebruikt tijdens de stage was. Het verslag moet ook actuele gebeurtenissen in het veld van de student dat ze kwam en ook vaardigheden verworven op de baan. Dit verslag moet ook de cursussen op HSU dat je stage meest nuttig waren voor u te beschrijven.

3. voorbereiden en geven van een mondelinge presentatie aan de Kelley College of Business faculteit

De presentatie is esentially een samengevat, orale vorm van het rapport en het journaal. De student kan visuals zoals powerpoint, white board, of een overheadprojector gebruiken om zijn / haar presentatie aan de faculteit te vergemakkelijken. Presentaties zijn meestal 20 minuten lang (dat moet bevatten ongeveer 5 minuten voor vragen).

4. krijgen een bevredigende job evaluatie van de werkgever.

Dit kan in de vorm van een aanbeveling brief of de voltooiing van een schriftelijke evaluatie van je werk door de werkgever op verzoek van de student te nemen.

Cursus credit geldt als een geavanceerde business keuzevak. Pass / fail kwaliteiten worden gegeven voor stage krediet. De student faculteit adviseur moet de stage goedkeuren. De stage-ervaring vereist ten minste 100 uur van de werkzaamheden met betrekking tot de academische veld van de student.

Studentenorganisaties

De Kelley College of Business van Hardin-Simmons University is de thuisbasis van een aantal studentenorganisaties. Alle zijn levendig, dynamisch organisaties bestaande te ontwikkelen leiderschap en zakelijke vaardigheden en een leven lang vriendschappen onder de leden.

Delta Mu Delta is een internationale Honor Society in Business. Met een totale lidmaatschap die nu heeft overtroffen 150.000 studenten, afgestudeerden en promovendi, Delta Mu Delta heeft een tweevoudige missie-tot hogere beurs in het onderwijs voor het bedrijfsleven te bevorderen en te erkennen en te belonen business studenten die zich scholastically hebben onderscheiden. De Iota Eta hoofdstuk van Delta Mu Delta bij Hardin-Simmons University werd gecharterd in 1999. Uitnodiging voor het lidmaatschap wordt uitgebreid tot de business studenten in de top 20 procent van hun college klasse (met een minimum 3,25 GPA). Initiatie wordt uitgevoerd in het eerste semester van elk jaar. Meer informatie is te vinden op de Society's website: http://www.deltamudelta.org

de KGB

technisch genoemd Kappa Gamma Beta, Maar de gemeenschappelijke steno klinkt een beetje intimiderend. Hardin-Simmons University heeft een aantal sociale clubs, deze voor studenten bedrijfskunde. Werk samen met andere studenten om de service mogelijkheden, netwerk te ontwikkelen, en gewoon plezier hebben. Naast genieten van volleybal nachten en het afhandelen van een relay-for-Life team, heeft de KGB professoren begeleid naar de Metroplex om naar de Federal Reserve Bank van Dallas, Ranger Stadium, The Bureau voor inscripties, Anker Fabricators, een precisie metaal fabricator en overheid aannemer, Weaver, een regionaal accountantskantoor met vestigingen in Texas, en de vice-president van Marketing voor de Belo Corporation, een Fortune 500 bedrijf.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Price
Prijs
12,615 USD
Locations
Verenigde Staten - Abilene, Texas
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Abilene, Texas
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan