Bachelor in business

McMurry University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in business

McMurry University

Welkom op de McMurry School of Business waren als een student studeren in de school, zul je worden blootgesteld aan unieke kansen ontworpen rond de vooruitstrevende concept van de hands-on, ervaringsleren. Variabele krediet stagemogelijkheden zijn verkrijgbaar in alle concentratie programma's.

Werkgevers zijn op zoek naar medewerkers en managers die weten hoe te denken. Zij zijn op zoek naar mensen die zijn technisch onderlegde, problemen herkennen en oplossen van problemen, die alle zijn ook belangrijke vaardigheden voor het bedrijfsleven leiders in deze veranderende economische klimaat te hebben. Je zal overwegen globale, sociale, juridische en ethische kwesties, en het verwerven van een skillset die zeer gegeerd. Uw nieuwsgierigheid zal u helpen de verbinding tussen klassikale discussies en de praktische toepassing in het echte zakelijke situaties te maken.

Over de Majors

De school biedt opleidingen die leiden tot de Bachelor of Business Administration en de Bachelor of Science in Accounting graad. De kandidaat voor de Bachelor of Business Administration graad, kan zijn / haar werk te concentreren in één of meer van de volgende zeven gebieden:

 • Boekhouding
 • computer informatiesystemen
 • Finance, General Business
 • Erfgoed en Cultureel toerisme
 • beheer
 • afzet

Studenten kunnen kiezen om een ​​dual-concentratie in de Bachelor of Business Administration graad te voltooien. Voltooide cursussen voor krediet in een concentratie kan niet worden gebruikt voor krediet in een tweede concentratie. Met uitzondering van de erfgoed- en cultuurtoeristische concentratie, is een minderjarige niet vereist van de kandidaat voor de Bachelor of Business Administration graad of de Bachelor of Science in Accounting graad. De Bachelor of Science in Multidisciplinaire Studies graad met het onderwijs veld in Business Education wordt ook aangeboden in samenwerking met de School of Education.

Departementale Eer en Stages

In aanvulling op de BBA kan de student een honours curriculum te kiezen. Toelating vereist de voltooiing van 60 uur college credit en een GPA van ten minste 3,5 in ACCT 2310; ECON 2310, 2320; BA en 1310, met een GPA van 3,25 in alle andere universiteit werk. Studenten moeten zeven uur van eert cursussen in Business, waaronder BA 4X96 (Honors zelfstudie) en BA 4X97 (Honors Thesis). Departementale eer zal worden verkregen in het gebied van het bedrijfsleven de concentratie van de student.

In te schrijven in het stageprogramma de student moet in goede academische reputatie met de universiteit en hebben 60 uur in de richting van hun vereisen voltooiing van bepaalde opleidingen afgerond. Opgemerkt zij dat individuele werkgevers hun expliciete vereisten zoals minimale GPA wat boven gaat dan die van de universiteit kan hebben specifieke cursus workcompleted en / of classificatie van hogere

Student Managed Investment Fund

Bij McMurry University, wordt het vermogen in handen van onze studenten. Dit concept wordt tentoongesteld in onze unieke Student programma Managed Investment Fund. Dit voorname curriculum bestaat uit een elite aantal studenten dat een fonds ter waarde van $ 1.000.000 te beheren.

De McMurry Board of Trustees toegewezen $ 1.000.000 van schenking van de universiteit om portfolio van binnenlandse aandelen, volledig geassembleerd en beheerd door McMurry Zaken studenten te financieren. Eenmaal toegelaten tot deze twee-semester opeenvolging van senior-level finance klassen, zullen de studenten onderzoeken de voorraden voor de aankoop, beslissingen te nemen voor de aankoop of verkoop van aandelen, en hun bevindingen presenteren aan hun klasgenoten.

Er is geen vervanging voor dit soort waardevolle, "real-world" ervaring voor studenten die geïnteresseerd zijn in het portfolio en investment management en de financiële dienstverlening.

McMurry Studenten in Londen

Voor een aantal jaren, de School of Business, in samenwerking met de School of Social Sciences en religie, heeft aangeboden klassen tussen semesters voor McMurry studenten in Londen, Engeland. Een groep van studenten en docenten, begeleid door verschillende leden van de gemeenschap, reizen naar Londen voor een meeslepende educatieve ervaring. Ze keren terug voorafgaand aan de start van het tweede semester.

McMurry studenten kunnen twee klassen te nemen voor een periode van maximaal zes uur krediet. De Business cursussen zijn International Management en International Marketing. Een religie natuurlijk Wesley in Londen, wordt aangeboden, samen met een Cursus geschiedenis, Romeinse Londen.

Business Faculty regelen bezoeken aan bedrijven in de omgeving van Londen, en studenten doen onderzoek op die bedrijven voorafgaand aan de reis. Tijdens de bezoeken ter plaatse, studenten en docenten een ontmoeting met vertegenwoordigers van bedrijven, die presentaties maken en vragen van de studenten en docenten te beantwoorden. Facility tours zijn vaak opgenomen in de site bezoeken. Die bezoeken zijn het resultaat van een aanzienlijke planning en scheduling tussen Business Faculty en vertegenwoordigers van bedrijven.

Whole Foods Market, British Airways, Acorne, PLC, en Lloyd's: McMurry Zaken studenten en docenten hebben bezoeken aan de volgende bedrijven maakten.

Tijdens hun bezoek aan de Whole Foods Market in Kensington, Business studenten en docenten een ontmoeting met de Marketing Director voor de winkel, samen met een ander lid van het Marketing team. Studenten gehoord over de door een binnenlandse onderneming uit te breiden naar een internationale markt uitdagingen, en hoe Whole Foods kwesties zoals prijsgevoeligheid en merkentrouw is geconfronteerd.

British Airways Headquarters op Heathrow Airport was de locatie van een ander bedrijf bezoek ter plaatse. Studenten voldaan met een BA vertegenwoordiger die verstrekt algemene inzichten om de luchtvaartindustrie, maar ook op specifieke onderwerpen gerelateerd aan British Airways. Een deel van de discussie werd in verband met de recente uitbreiding van de rechtstreekse dienst tussen Londen en Austin, Texas, en de factoren die in die beslissing is getreden van de luchtvaartmaatschappij.

Met de hulp van Dr. Mark Vis, voormalig McMurry Marketing lid van de faculteit, die verblijft momenteel in het Verenigd Koninkrijk, studenten en docenten een bezoek aan de kantoren van Acorne, PLC, een onderneming buiten Londen, dat is gespecialiseerd in experience marketing. Met hun licentie om de naam Virgin gebruiken in het Verenigd Koninkrijk, hebben ze zaken ontwikkeld om zakelijke en de consumentenmarkt voor cadeaubonnen en vouchers die inwisselbaar voor ervaringen, zoals een ballonvaart, kooklessen met beroemde chef-koks, en rijden exotische auto's zijn . Opdrachtgevers in het bedrijf beschreef hun business model voor studenten.

Al vele jaren hebben McMurry de studenten in staat om te bezoeken Lloyd's, de grootste markt voor verzekeringen in de wereld. Het is een uitstekende mogelijkheid voor studenten om een ​​325 jaar oude bedrijf dat opereert als een syndicaat om verzekeringsdekking te bieden, vaak voor de soorten risico's die niemand anders zal verzekeren ervaren.

Business studenten bezoeken ook belangrijke retail-activiteiten in Londen, om vergelijkingen te maken tussen deze verkooppunten en soortgelijke bedrijven in de Verenigde Staten te trekken. Studenten in religie en geschiedenis cursussen hebben een aparte cursus eisen te voldoen, zoals het verkennen van gebieden waar de oorspronkelijke Romeinse muur is nog steeds zichtbaar.

Naast het vervullen van verplichte cursus, studenten hebben de tijd om de historische en culturele mogelijkheden van Londen ervaren. Studenten meestal bezoek brengen aan het Imperial War Museum (ook de site van het Britse Holocaust Museum), het British Museum, het Museum van de City of London, de Tower of London, St. Paul's Cathedral, en Westminster Abbey. Veel studenten zullen bijwonen diensten tegen Wesley's Chapel in Londen en zal optredens in de Londense theaters te zien.

De hele reisgroep maakte een dagtocht naar Parijs, Frankrijk, op de Eurostar Chunnel trein. Tijdens hun korte tijd in Parijs, de reizigers genoten van een begeleide motor coach tour van de stad, met haltes bij de Eiffeltoren en het Louvre Museum, waar ze zagen de Mona Lisa, de Winged Victory, Venus van Milo, en andere schatten van de Louvre collectie. De reisgroep ervaren ook een rondleiding door het paleis van Westminster, waar de Houses of Parliament inbegrepen.

Deze reis biedt studenten de mogelijkheid om de toepassing van hun klassikale lessen te zien in een internationale context. Ook al is het een korte ervaring, moet de impact van een dergelijke reis op onze studenten niet worden verminderd. Voor veel van onze studenten, het is een levensveranderende kans.

Student bedrijfskunde advocaten

Eén van de missies McMurry zijn om excellentie in de hele universitaire gemeenschap. In de School of Business, kan excellentie te zien in ons team van student bedrijfskunde advocaten. Deze groep studenten bedrijfskunde worden voorgedragen door de Business Faculty op criteria als: klaslokaal prestaties, campus en maatschappelijke betrokkenheid, individueel initiatief, en de mogelijkheid om te functioneren als een teamlid. Ze worden met extra mogelijkheden om te netwerken met de School of Business Advisory Board, gerespecteerd alumni en aankomende studenten.

zakelijke Aandeelhouders

De Business Aandeelhouders is een club die werd opgericht door studenten van de School of Business. Ze zakelijke evenementen, zoals zakelijke Luncheon Talk (BLT), brengen gastsprekers op campus, en informatie te verstrekken voor toekomstige zakelijke carrière. Deze organisatie is een geweldige manier voor studenten bedrijfskunde om te netwerken met alumni en plezier hebben.

Beyond McMurry

McMurry University School of Business afgestudeerden werk in

 • Boekhouding
 • Adverteren
 • bankieren
 • bedrijf
 • Corporate finance
 • ondernemers
 • Financiële planner
 • Pedagogiek
 • Regering
 • Hogeschool
 • Investment banking
 • wet
 • afzet
 • Media Kopers
 • Market Research Analisten
 • Netwerkbeheerder
 • programmer Analyst
 • Dienstverlenende bedrijven
 • Store Managers
 • Systeem analist
 • Systems management
 • toerisme
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
McMurry University
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Abilene, Texas
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Abilene, Texas
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan