Bachelor in commmerce (cum laude)

K L University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in commmerce (cum laude)

K L University

Premier onderwijsinstelling India's KL Universiteit gevestigde ministerie van Handel in het jaar 2010. Deze afdeling is het streven hard met rasp enthousiasme en vertoont gedegen vakmanschap sinds haar oprichting. Het houden met het oog op zakelijke eisen, Department of Commerce biedt een unieke drie jaar undergraduate B.Com programma full-time (Honours). Het programma is ontworpen op een zodanige wijze dat de studenten worden blootgesteld aan een breed scala aan hedendaagse thema's geven gelijke nadruk op theoretische en toegepaste aspecten van de onderwerpen. B.Com (Honours) is een undergraduate degree programma dat zich richt op de systematische studie van de concepten van Accountancy, Banking, Costing, Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie, Bedrijfswiskunde, financiën, recht, belastingen, en Management Studies etc. Het is een carrière georiënteerde in de natuur dat veel werkgelegenheid opent na een succesvolle afronding van het programma.

Ons curriculum leert cutting-edge concepten met real-world toepassingen. De nadruk van het programma is om studenten zo echt commerce professionals te voeden en te geven gespecialiseerde vaardigheden op het gebied van finance, accounting en belastingen. Dit programma voorziet in effectief onderwijs in de handel met behulp van innovatieve onderwijs- en leermethoden zoals live projecten, klassikale discussies, praktische opleiding door Summer Stage en veldwerk. Om onze studenten, bieden wij intellectuele diepgang, overvloedige middelen en individuele aandacht.

Doelstellingen van het programma

Het programma B Com (Honours) is bedoeld om geavanceerde kennis te voorzien in Commerce specialisaties ten opzichte van de functionele specialisaties aangeboden door de traditionele B Com-programma. Ons programma is gericht op studenten met de kennis en deskundigheid op het gebied van het bedrijfsleven en de handel toe te rusten om een ​​professionele carrière na te streven in de aangegeven gebieden van specialisatie.

PROGRAMMA DETAILS

De cursus B.Com (Honours) van KL University is een opleiding van drie jaar verdeeld in zes semesters. Het programma is carrièregerichte in zijn ontwerp. Het omvat zomer stage, live-projecten, soft skills training, veldbezoeken, gastcolleges door vooraanstaande industtry mensen en in de klas presentaties etc. Het curriculum is ontwikkeld om de ongekende veranderingen in de mondiale zakelijke omgeving te voldoen.

Toelatingseis:

Voor toelating tot de cursus, moet een student zijn geslaagd voor 10 + 2 of 12e Standard of gelijkwaardig onderwijs daar, met 50% punten in totaal.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
India - Guntur, Andhra Pradesh
Startdatum : Juli 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Juli 2019
India - Guntur, Andhra Pradesh
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan