Bachelor In Communicatie Kunstonderwijs

Oral Roberts University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Communicatie Kunstonderwijs

Oral Roberts University

Communicatie kunstonderwijs majors zich voorbereiden op midden-en middelbare scholieren door het bestuderen van onderwijsmethoden en een verscheidenheid van onderwerpen, zoals drama, media, spraak en debat leren. Daarnaast CAE studenten hebben toegang tot de Education Technology Lab aan ORU's NCATE erkende hogeschool van Onderwijs.

Een ORU communicatie kunstonderwijs belangrijke zullen mogelijkheden om te ervaren

- Improvisational en sketch handelen - Het ontwerpen en bouwen sets - Het ontwerpen en naaien kostuums - audities - Gieten en het leiden van een toneelstuk - De productie voor televisie - Debatteren, dramatische lezing en het toernooi te oordelen - Speech schrijven en levering - Dance - Het ontwikkelen van educatieve hulpmiddelen via technologie - Methoden voor het onderwijzen van uitzonderlijke studenten - Methoden voor het onderwijzen van degenen voor wie Engels een tweede taal - Methoden voor het beheren van een klaslokaal - Observeren, werken en netwerken op vijf lokale scholen

Uitkomsten

CAE afgestudeerden van ORU zijn zeer succesvol bij het passeren van de tests om licentie om de communicatie kunstzinnige vorming in het secundair onderwijs te worden. Elke afgestudeerde komt in aanmerking voor het onderwijs licenties in andere vakken te bereiken door het passeren van bijkomende testen. Afgestudeerden zullen een diploma in het onderwijs hebben verdiend en kunnen werken in een verscheidenheid van gebieden, waaronder theater, communicatie, televisie, radio, omroep, drama ministerie, uitgeverij, recht en business.

Wat heb je te verheugen ons op?

  • Ondergedompeld in zowel de communicatie en educatie klassen
  • Werken met je handen om zowel te creëren sets en lesplannen
  • Voldoen aan een aantal van de meest getalenteerde mensen op de campus
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
8 semesters
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan