Bachelor In Communicatie

Colby-Sawyer College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Communicatie

Colby-Sawyer College

Bachelor in de communicatie

Mis nooit een Beat

Stel je wereldbeeld in door de lens van de maatschappij's evoluerende communicatie- en mediasystemen.

In een snel veranderende digitale wereld is mediageletterdheid cruciaal voor succes in alle beroepen. Leer hoe u media analyseert door een brede interdisciplinaire focus te maken. Klassen dekken media wet, journalistiek, digitale productie en visuele communicatie.

Plaats je eigen verhalen en maak praktische ervaring met de media productie. Uw kleine, hands-on lessen bij Colby-Sawyer bieden u mogelijkheden om uw vaardigheden voor het creëren van inhoud in video, sociale media, afdrukken, web en andere media te vergroten.

Een Capstone-project, een vereiste stage en meerdere projectgebaseerde cursussen geeft u de ervaring die werkgevers op zoek zijn naar het ontwikkelen, beheren en leveren van branding-, marketing- en public relations-berichten op allerlei platforms.

Colby-Sawyer biedt ook een minderjarige in communicatiestudies die elk programma van studie complementair maken. De minderjarige verbrengt uw carrièremogelijkheden en geeft u een werkkennis van essentiële communicatiebeginselen, ongeacht uw hoofdvak. Voor volledige informatie over grote en kleine eisen en cursusaanbiedingen, verwijzen wij u naar de universiteitscatalogus.

Krijg de Scoop

Met toegang tot professioneel materiaal, een bewerkingspakket en podcaststudio, heb je de middelen die je nodig hebt om je eigen creatieve inspanningen te creëren. Presenteer je werk bij Windcrossing, Colby-Sawyer's eigen filmfestival. Naast kortfilms heeft Windcrossing geluidsboek- en theaterprojecten gesponsord met leden van de gemeenschap.

Of gebruik maken van Colby-Sawyer's relatie met de films van Marlboro film-intensieve studie-out programma. Je brengt een semesterleer stagecraft uit experts bij Marlboro College in Vermont en produceert een full-length film.

Aas Uw Volgende Pitch

Pas je communicatiestudies toe die belangrijk zijn voor de echte wereld. Uw communicatie- en onderzoeksvaardigheden kunnen u leiden tot het afstuderen van de school of u een baan in reclame en marketing, journalistiek, film, muziek en elders.

Stages nemen je achter de scènes

Bouw je portefeuille en leer eersthand van meesters van de handel. Kies een kans die je nieuwe vaardigheden leert en je de kans krijgt om goed gemaakt werk te maken. Vanuit interning als redactionele assistent in een nieuwsstation om de sociale media van je favoriete merk te beheren, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Maak uw debuut

U heeft geleerd hoe u effectief kunt communiceren en de media analyseert, u uw vereiste stage hebt afgerond en een uitstekende Capstone heeft gemaakt. Het is tijd om je debuut te maken. Licht, camera, actie!

De volgende stap

Affiliatieovereenkomsten met Plymouth State University, Springfield College, University of New Haven en Wheelock College betekenen dat je nog meer mogelijkheden hebt voor je toekomst. U kunt direct na een afstuderen rechtstreeks naar een masteropleiding verhuizen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op June 13, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - New London, New Hampshire
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates