Bachelor In Communication Design (graphics / Interactie)

Pearl Academy

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Communication Design (graphics / Interactie)

Pearl Academy

Pearl Academy
  • Duur: 4 jaar
<li><strong>In aanmerking te komen:</strong> 10 + 2, of gelijkwaardig, in elke discipline, met een minimum van 50% merken</li> <li><strong>Locatie:</strong> Delhi NCR (Oost en West) en Mumbai</li> <li><strong>Certificering:</strong> Media &amp; Entertainment Ervaring Raad (MESC)</li> <li><strong>TU-accreditatie</strong></li>

Cursusoverzicht

De 4 Jaar UG Weg in Communication Design leidt studenten voor de ontwikkeling van content in diverse media zoals print media, motion graphics, film en televisie, fotografie, digitale media, animatie, gaming, web en app-ontwerp, en andere interactieve toepassingen. Het helpt studenten om een ​​persoonlijke en beeldtaal te ontwikkelen met behulp van de hand vaardigheden, artistieke expressie, creatieve strategie en design thinking, samen met de juiste software tools. Na een jaar van basisontwerp exploratie in de Stichting, het pad volgt een flexibele electieve curriculum die een breed scala van specialisaties communication design met behulp van een visuele en digitale vaardigheden, artistieke expressie, creatieve strategie en design thinking, samen met de juiste software tools.

De cursus nadruk ligt op een afgestudeerde leerweg bieden door middel van verschillende niveaus van het onderwerp competenties en gedifferentieerde gebieden in de diepte te leren op het gebied van Communication Design.

De studenten bij de ingang zijn afkomstig uit diverse achtergrond dus aan de start van de cursus, het belangrijkste doel is om remming te breken en afleren van set manieren, beleven en sensibiliseren van de zintuigen voor het ontwerp leren aan te moedigen. De studenten worden aangemoedigd om te leren en de gevoeligheid te ontwikkelen tot het nemen van de uitdagingen om hun persoonlijke ontwerpfilosofie aan te tonen.

Studenten uit te breiden hun leren op een hoger, complexe en geavanceerde stadium van begrip, en hun kennis en vaardigheden toe te passen door middel van projecten, vaak gesponsord door de industrie, aldus het reine te komen met de realiteit van de wereld in de leerruimte door middel Internship and Industry projecten. Verder is de student wordt een optie om elders in India, of in het buitenland te studeren in het kader van een uitwisselingsprogramma voor studenten met alle lof voor de prestatie.

Op het niveau van het afstuderen van de studenten wordt verwacht dat zij zelfredzaam zijn en de belangrijkste aspecten van de ontwikkelde kennis. Deze fase voorziet in een maximale kans om te brainstormen en te leren over kwesties buiten de specialisatie stroom door middel van workshops op de academie en de lessen toe te passen op de Final Project.

Loopbaantrajecten

  • Grafisch ontwerp, illustratie, reclame en Publication, Visual Branding & Display, Fotografie
  • Motion Graphics, visuele effecten, Animatie, Game Design, Film & Television
  • Interaction Design, UI / UX, Experience Design, Digital Interactive Media
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2018
Duration
Duur
4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
India - New Delhi, Delhi
Startdatum: Juli 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
India - Noida, Uttar Pradesh
Startdatum: Juli 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
India - Mumbai, Maharashtra
Startdatum: Juli 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates