Bachelor in Computer Engineering (onderwezen in het Italiaans)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het doel van de cursus is om een professional voor te bereiden met gespecialiseerde competenties op het gebied van computers, evenals een basiskennis van technische vaardigheden.

Afgestudeerden kunnen complexe computerproblemen of problemen met meer dan één veld oplossen. Ze zullen in staat zijn om computersystemen, andere informatietechnologiediensten en complexe industriële geautomatiseerde systemen te plannen, op te stellen en te beheren.

Carrièremogelijkheden

Specialisten in computersystemen, experts in het ontwerpen van systemen op basis van nieuwe technologieën en met betrekking tot de planning en uitvoering van complexe computersystemen in bedrijfsomgevingen Specialisten in industriële computersystemen, experts in de planning en implementatie van productiecontrolesystemen in de fabriek en industriële en elektronische automatisering.

Ingangstests

Er is geen selectietest voor inschrijving voor de cursus, maar er is een test om het initiële competentieniveau van de student vast te stellen.

Studenten die in het eerste jaar van hun cursus zijn ingeschreven, moeten een vaardigheidsniveau in wiskunde, natuurkunde en scheikunde hebben bereikt.

Elk jaar worden in september instaptoetsen gehouden.

Diensten voor de opleiding

Brugcursussen

Elk jaar voordat de lessen beginnen, worden intensieve voorbereidende cursussen georganiseerd in de volgende vakken voor studenten die niet aan de normen voldoen:

  • Wiskunde
  • Basis computervaardigheden
  • Fysica
  • Chemie

Online cursussen

Het materiaal van verschillende cursussen is beschikbaar op de universitaire website. Dit kan worden gebruikt als onderdeel van netwerkonderwijs en samenwerking en is een back-up voor studenten die niet regelmatig lessen kunnen volgen.

Studiebegeleiding

Er is een begeleidingsdienst beschikbaar die studenten tijdens hun studie adviseert en bijstaat en problemen oplost om de maximale resultaten van het volgen van cursussen te behalen. Deze service wordt aangeboden door docenten wiens taak het is om studenten van elk jaar van de cursus te adviseren en te helpen, in samenwerking met docenten.

Tests in vreemde talen

Het niveau vereist door de School of Engineering is het door de Raad van Europa vastgestelde drempelniveau dat overeenkomt met niveau B1 van het referentiekader. Taalvaardigheden worden getest om het niveau van de student bij binnenkomst te verifiëren. Voor Engels worden studenten getest binnen de universiteit; meer informatie over Certificazioni riconosciute beschikbaar in het Italiaans.

Zelftests

Studenten kunnen ook de relevante online zelftest afleggen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Bergamo is located in Lombardia, a region in Northern Italy with more than 10 millions inhabitants and one of the regions with the highest GDP pro capita in Europe.

The University of Bergamo is located in Lombardia, a region in Northern Italy with more than 10 millions inhabitants and one of the regions with the highest GDP pro capita in Europe. Lees Minder