Bachelor In Computer Engineering

Bilkent University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Computer Engineering

Bilkent University

Het ministerie van Computer Engineering heeft een curriculum dat onderzoeksgerichte en creatieve ingenieurs produceert. Een internationale faculteit leert eenvoudige en geavanceerde theoretische principes van wiskunde en informatica naast de fundamenten van hardware en software technologieën. Gericht op afstuderen ingenieurs die een leidende rol zal spelen in de wereldwijde informatiemaatschappij, het ministerie stimuleert studenten om innovaties en ontwikkelingen in hun vakgebied te volgen en leert hen om wetenschappelijke probleemoplossende methoden toepassen op hun werk. Door cursussen te selecteren uit de vele keuzevakken worden aangeboden, studenten zijn in staat zich te specialiseren in verschillende gebieden van belang. De Bachelor of Science programma heeft Accreditation Board of Engineering and Technology (ABET) wezenlijke gelijkwaardigheid accreditatie.

Waarom studeren aan de Bilkent University


Bilkent University werd opgericht om een ​​omgeving te bieden voor het leren en intellectuele groei omvat de wetenschappen, technologie, menswetenschappen en de kunsten.


Bilkent biedt een stimulerende leeromgeving en een kleurrijke sociale sfeer. De uitgebreide campus biedt een comfortabele uitvalsbasis voor academische studies en buitenschoolse betrokkenheid, terwijl het hebben van de voordelen van de nabijheid van een bloeiende metropool. Studenten kunnen pendelen naar de campus via de gratis shuttle-systeem.


Bilkent University gelederen 32e in de inaugurele Times Higher Education 100 onder de 50 lijst van 's werelds beste jonge universiteiten. Volgens de ISI Citation Indexes, Bilkent blijft hoog scoren in Turkije in aantal gepubliceerde papers per lid van de faculteit en hoog scoort internationaal.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Turkije - Ankara, Ankara
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Turkije - Ankara, Ankara
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan