Bachelor in computer engineering

Istanbul Aydin University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in computer engineering

Istanbul Aydin University

De Bachelor's Degree Program bij de afdeling Computer Engineering is een 240 ECTS, 4 jaar durend programma bestaat uit acht semesters, die elk een 30 ECTS werkdruk. Eén ECTS gelijk aan 25,5 uur studielast per semester.

Opgericht in 2007, het undergraduate programma van het Department of Computer Engineering is gericht op het opleiden van technisch bekwaam en sociaal bewuste ingenieurs die zal ontwerpen en implementeren van informatie- en computersystemen in opdracht van de steeds groeiende en gediversifieerde automatisering behoeften van de hedendaagse samenlevingen. De afdeling biedt een uitgebalanceerd undergraduate programma dat de computer software, computer hardware en computernetwerken covers met een sterke achtergrond over wiskunde als niet-departementale technische / niet-technische en verplichte / keuzevakken.

Doel

  1. Aan studenten die kunnen werken aan informatie projecten of toepassingen in diverse industrieën door tatile van software-ontwikkelaar, database administrator, netwerk expert etc. trainen
  2. Aan studenten die die in staat zijn om problemen op te lossen met succes relevante computer engineering knowladge en technologische ontwikkelingen toe te passen op te leiden.

Doelstellingen

: Ons doel is om te trainen Computer Engineers die kunnen werken in elk land.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Turkije - Istanboel, Istanbul
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Turkije - Istanboel, Istanbul
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan