Okan University, Één van de meest vooraanstaande en onderscheiden foundation universiteiten in Turkije, is de thuisbasis van een divers undergraduate en graduate student lichaam van 14.000. Momenteel, Okan University heeft studenten uit 43 verschillende landen. Het biedt meer dan 138 undergraduate en graduate-programma's. De universiteit bestaat uit zes faculteiten, twee toegepaste wetenschappen scholen en drie graduate schools. De universiteit biedt ook een verscheidenheid aan tweejarige associate degree programma's die overeenkomen met de in-demand beroepsonderwijs kansen.

Okan University is gevestigd in Istanbul, de enige stad die de twee continenten, Europa en Azië omspant. Naast de belangrijkste campus op het Aziatische deel van Istanbul, met zijn moderne faculteitsgebouwen, woonplaats zalen en sociale voorzieningen, Okan University heeft drie andere campussen in centrale locaties op zowel Europese en Aziatische kanten van de stad.

De nieuwe wereldwijde business tijdperk van grenzeloze relaties vraagt ​​om een ​​nieuwe reeks van technische competenties. Okan University Computer Engineering Undergraduate Program, Die haar programma dienovereenkomstig herzien, biedt een rijke selectie van concentratiegebieden om de unieke carrière behoeften van onze studenten te ontmoeten. Onze wereld-klasse faculteit leden met verschillende achtergronden zorgen voor een evenwicht tussen theorie en praktijk bij de uitvoering van het curriculum.

Wij leggen veel nadruk op de ontwikkeling van "leren leren" vaardigheden van onze studenten om ze uit te rusten met de mogelijkheid om concurrerend te blijven in hun carrière. Strategische, innovatieve systemen en kritisch denken regelingen zijn essentiële onderdelen van ons curriculum, het verstrekken van brede leidinggevende competenties, alsmede de benodigde gereedschappen, technieken en middelen voor onze studenten om te slagen in de globale wereld van techniek en aanverwante zaken. Computertechniek is de studie, het ontwerp en de analyse van computersystemen. De discipline heeft betrekking op de algemene begrippen van hardware en software. De belangrijkste gebieden van de studie omvatten software engineering, computer netwerken, gedistribueerd en parallel computing, computer graphics, multimedia-systemen, embedded systemen, cryptografie, veiligheid, privacy, database management en information retrieval, kunstmatige intelligentie en kennis gebaseerde systemen en bioinformatica. De afgestudeerden van het programma zal worden begiftigd met een diepgaande kennis van de computer systemen als een engineering systeem als geheel. Deze afgestudeerden, die door middel van een aanvullende en gerichte training gegaan, zijn waarschijnlijk de belangrijkste posities in de industrie op de lange termijn te bezetten.

Wij willen onze studenten om te overwegen Okan University Computer Engineering Undergraduate Program als een investering om een ​​concurrentievoordeel professionele rand te krijgen en te genieten van een succesvolle carrière leven. Onze 's avonds en in het weekend lessen zijn ontworpen om tijd beheer van een professionele leven, gecombineerd met graduate onderwijs te vergemakkelijken.

Neem contact op met onze International Office voor toepassing voorwaarden.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 6 andere vakken van Okan University »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
Prijs
Free
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum