Bachelor in computer engineering

Istanbul Sehir University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in computer engineering

Istanbul Sehir University

Computerwetenschappers hebben een belangrijke rol bij het ontwerpen van krachtige systemen die fysieke output meeten, de meting converteren naar data en de data naar informatie en deze informatie voorstellen voor de mensheid. Bij de ontwikkeling van de informatietechnologieën van de toekomst heeft de wereld creatieve en innovatieve jonge computerwetenschappers en computeringenieurs nodig. Faculteitsleden en onderzoekers van de afdeling Computerwetenschappen en Ingenieurswetenschappen van de İstanbul Şehir Universiteit hebben samengewerkt met het bewustzijn van deze behoefte.

In ons curriculum gevormd samen met de Afdeling Elektrotechniek en Elektronica Engineering, Ons doel is om de studenten te helpen een integrale aanpak van de problemen op het gebied van engineering te verwerven. Op onze afdeling wacht een internationale opleiding op de studenten, die hen op de beste manier zullen voorbereiden om de computerwetenschappen en computer engineering problemen op de industriële en publieke domeinen op te lossen en vooral aan een Ph.D. Onderwijs op een meer geavanceerd niveau.

Bij de Afdeling Computerwetenschappen, Op basis van intellectuele en academische vrijheid, leren studenten risico's nemen en openstaan ​​voor dapper initiatieven. De onderzoeksgebieden in onze afdeling omvatten gedistribueerde computers, cryptografie, geavanceerde databasesystemen, cloud computing, sociale media en kunstmatige intelligentie. Daarnaast krijgen de studenten blootstelling aan ingenieursethiek, ingenieursprocessen en ondernemerschap, en krijgen ze een fundamentele, sterke, theoretische en praktijkgerichte basis. Zij zullen afstuderen van de afdeling computerwetenschappen en techniek met kennis en vaardigheden om abstractie en analyse te maken, met een hoge capaciteit voor ontwerp en oplossing.

Opleidingsmissie van de computerwetenschappen en techniek

Computerwetenschappen en Ingenieurswetenschappen Programma op de İstanbul Şehir Universiteit bereidt zijn afgestudeerden op om intellectuele leiders te worden in de industrie, overheid en academie.

Afgestudeerden van dit programma zijn gebaseerd op wetenschappelijke, wiskundige en technische kennis door middel van cursussen die tred houden met de huidige relevante technologieën. Zij ontwikkelen het vermogen om beide kernonderdelen van moderne computersystemen te analyseren, te synthetiseren en te ontwerpen en geïntegreerde applicatiesystemen die op computers worden gecentreerd. Zij leren de wetenschappelijke basis voor hardware- en software engineering en toepassen deze in engineering oefeningen.

Door middel van algemene opleidingscursussen verbeteren ze hun vermogen om te communiceren en te verwerven van een begrip en waardering voor andere gebieden van de menselijke intellectuele prestatie.

Opleidingsdoelstellingen van het programma Computerwetenschappen en -techniek

Afgestudeerden van de computerwetenschappen en engineering bachelor programma zullen:

 • Neem deel aan professionele praktijk in de academie, de industrie of de overheid;
 • Innovatie bevorderen in het ontwerp, onderzoek en implementatie van producten en diensten op het gebied van Computer Science en Engineering door middel van sterke communicatie, leiderschap en ondernemersvaardigheden;
 • Neem deel aan levenslang leren op het gebied van computerwetenschappen en techniek.

Opmerking: Programma-educatieve doelen zijn die aspecten van de techniek die het curriculum helpen vormen; Het bereiken van deze doelstellingen is een gedeelde verantwoordelijkheid tussen de student en İstanbul Şehir University.

Programma Uitkomsten Computer Science and Engineering

Afgestudeerden van het programma voor computerwetenschappen en engineering behoren tot:

 • Het vermogen om kennis van wiskunde, wetenschap en techniek toe te passen
 • Het vermogen om experimenten te ontwerpen en te voeren, alsmede analyseren en interpreteren
 • Het vermogen om een ​​systeem, onderdeel of proces te ontwerpen om te voldoen aan de gewenste behoeften binnen realistische beperkingen zoals economische, milieu, sociale, politieke, ethische, gezondheid en veiligheid, fabricage en duurzaamheid
 • Een vermogen om te functioneren op multidisciplinaire teams
 • Een mogelijkheid om te identificeren, te formuleren, en het oplossen van technische problemen
 • Een goed begrip van de professionele en ethische verantwoordelijkheid
 • Het vermogen om effectief te communiceren
 • De brede opleiding is nodig om de impact van technische oplossingen in een globale, economische, milieu en maatschappelijke context te begrijpen
 • Een erkenning van de behoefte aan, en het vermogen om deel te nemen in het leven lang leren
 • Kennis van hedendaagse problemen
 • het vermogen om de technieken, vaardigheden en moderne engineering tools die nodig zijn voor vakmanschap te gebruiken.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Turkije - Istanboel, Istanbul
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Turkije - Istanboel, Istanbul
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan