Bachelor in computer engineering

TED University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in computer engineering

TED University

OVER ONS

De afdeling Computer Engineering is een ingenieurslicentieprogramma waarin computerwetenschap en informatietechnologie, de belangrijkste aanjagers van wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen in de afgelopen 40 jaar, worden onderwezen.

"Er zijn slechts 10 verschillende soorten mensen in de wereld: zij die binair zijn en degenen die dat niet doen." (Anoniem)

Onderwijzen en leren

Al onze studenten gaan eerst door het kerntechnologieprogramma om de fundamentele engineeringconcepten te leren en gaan vervolgens verder met theoretische en op toepassingen gebaseerde afdelingscursussen om de fundamentele computertechnologiethema's te leren. Onze studenten zullen ook uitblinken in bepaalde gebieden van computertechnologie via facultaire keuzevakken en ze zullen een brede visie en alternatieve perspectieven verkrijgen via niet-afdelingsgerichte keuzevakken.

Enkele van de onderwerpen die de studenten van TEDU Computer Engineering Department zullen leren bij het succesvol voltooien van het programma zijn:

 • Gegevensstructuren en algoritmen: hoe de gegevens die de basis vormen van computertechnische studies en de uitvoering van algoritmen die worden gebruikt bij het verwerken van deze gegevens opslaan en gebruiken.
 • Relationele databases: technieken die nodig zijn om grote hoeveelheden gegevens netjes op te slaan en deze op een snelle en efficiënte manier te openen wanneer dat nodig is.
 • Besturingssystemen: de fundamentele structuren en functies van besturingssystemen die de kernprogramma's zijn waarmee computers kunnen worden uitgevoerd.
 • Programmeren: "Programmeertalen" die worden gebruikt om computersoftware en fundamentele programmeermethoden te schrijven.
 • Computernetwerken: van de meest elementaire tot de meest complexe, de hardware- en softwaregegevens van computernetwerken die ook de infrastructuur van internet vormen.
 • Digitaal logisch ontwerp: basiskennis vereist voor het ontwerpen van schakelingen die worden gebruikt in alle elektronische apparaten, waaronder computers.

Laboratories

Onze 'Software'- en' Hardware'-laboratoria zijn uitgerust met de modernste technologieën en omvatten desktops, mobiele computers, virtual reality-apparatuur en eye-trackers.

Carrièremogelijkheden

Terwijl onze alumni hun loopbaan in master- en PhD-programma's in vele disciplines, zoals computertechnologie, industriële engineering, elektrotechniek en software-engineering, kunnen voortzetten, kunnen ze ook loopbaantracks volgen in gegevensverwerkingsafdelingen van bedrijven, in de hardware-sector, in software sector, in de financiële sector, in de spelsector, in de filmsector, in de gezondheidssector en in veel andere sectoren waarin computeringenieurs worden geëist.

Programma Resultaten

Studenten die afstuderen aan de TEDU Computer Engineering Department zullen:

 1. Communiceer met technische en niet-technische mensen mondeling en schriftelijk om kennis te delen.
 2. Interpretatie van fundamentele wetenschappelijke, technische, management en artistieke concepten en principes.
 3. Toepassen van wiskundige, statistische, computer- en engineeringconcepten en -hulpmiddelen om problemen te modelleren en op te lossen.
 4. Volg de huidige trends en ontwikkelingen in hun vakgebied om u aan te passen aan de veranderende omgeving, met en zonder begeleiding.
 5. Ontwerp en voer experimenten uit, analyseer hun uitvoergegevens om informatie te creëren.
 6. Handel professioneel door sociale, ethische en culturele verantwoordelijkheden te volgen.
 7. Ontwerp en implementeer een computersysteem, of dit nu software of hardware is of beide, om aan specifieke behoeften te voldoen in een efficiënte, interdisciplinaire teamwork-context.
 8. Evalueer haalbare oplossingen voor complexe engineeringprojecten, gebaseerd op economische, sociale en ethische beperkingen.
 9. Kritische bestaande literatuur en computerwetenschappelijke kennis produceren.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op December 3, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
8 semesters
Deeltijd
Voltijd
Locations
Turkije - Ankara, Ankara
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Turkije - Ankara, Ankara
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan