Bachelor in computer engineering

Florida Polytechnic University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in computer engineering

Florida Polytechnic University

Computertechniek

Computer technische ontwerpen en prototypes hardware en software voor computers en systemen. Deze vaardigheden maken technologische vooruitgang. Zie hieronder voor de concentraties binnen de computer ingenieursdiploma.

Digitale logica DESIGN

Digitaal logisch ontwerp is het ontwerpen van schakelingen en systemen die de basis van alle elektronica vormen. Een gecombineerde discipline van elektrische en computer engineering, wordt digitale logica ontwerp gebruikt om ingewikkelde hardware, zoals printplaten en microchips te ontwikkelen, voor computers, navigatiesystemen, mobiele telefoons, robotica, en andere high-tech systemen.

Embedded System DESIGN

Ingebedde systemen zijn ontworpen om een ​​bepaalde taak te behandelen binnen een grotere mechanische of elektrische systeem. Het gebied van embedded systemen te ontwerpen verenigt hardware en software ontwikkeling en overspant microprocessor gebaseerde besturingssystemen, system-on-chip (SoC) design, en software van het apparaat.

Machine-intelligentie

Machine Intelligence is een tak van computer engineering die berekeningsmethoden te repliceren, en soms overtreffen, menselijke intellectuele functies geldt. Het veld wil machine learning, redeneren en zelfcorrectie, evenals de mogelijkheden van machines om waar te nemen, te verplaatsen, te manipuleren en te communiceren vooruit.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Lakeland, Florida
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Lakeland, Florida
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan