Bachelor in computer engineering

West Virginia University | Institute of Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in computer engineering

West Virginia University | Institute of Technology

Waarom studeren Computer Engineering aan WVU Tech?

Onze -ABET geaccrediteerde programma beschikt over een praktijkgericht curriculum en biedt kleine klassen met een hands-on leermogelijkheden. De afdeling beschikt over state-of-the-art labfaciliteiten met bijna 500.000 dollar aan moderne apparatuur die gemakkelijk toegankelijk is voor studenten. Studenten hebben veel ervaringsleermogelijkheden, waaronder co-op, stages en voorgraadse onderzoeksprojecten. Afgestudeerden hebben een stevige basis in de onderliggende principes, versterkt door praktische ervaring, die hen onmiddellijk na afstuderen effectieve werknemers maken.

Studenten die genieten van wiskunde, wetenschap, computers, robotica of programmering hebben de neiging om van dit programma te genieten.

digitaal door moderne zoals microprocessoren, VLSI schakelingen en FPGA aan de behoeften van grotere systemen gebruikt in communicatie, controles en aandrijfsystemen voldoen.

  • Gebruik transformaties
<li>Pas de principes van de fysica toe (zoals de wetten van Newton of Kirchhoff)</li> <li>Pas principes van operaties toe van elektronische apparaten (zoals op-amps en transistors)</li> <li>Pas de concepten logica en binaire rekenkunde toe aan digitale systemen.</li>

Engineering Experimentation

Studenten zullen in staat zijn om experimenten te ontwerpen en uit te voeren, evenals gegevens te analyseren en te interpreteren. Studenten zullen ook in staat zijn om:

  • Gebruik protoboards om circuits te monteren
  • Stel stroomvoorziening, digitale multimeters, functiegeneratoren en oscilloscopen in om circuits te activeren en om de stroomhoeveelheden te bepalen.
  • Gebruik regressie om gegevens op een curve te passen.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Beckley, West Virginia
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates