Bachelor in computer engineering

Bach Khoa University (BKU)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in computer engineering

Bach Khoa University (BKU)

Computer Engineering richt zich op het ontwerp, analyse, en de toepassing van computers en hun toepassingen als componenten van de systemen. Ons programma biedt een sterke en brede technische basis, professionele technische vaardigheden, leiderschapskwaliteiten en een goed afgerond undergraduate ervaring. Wij streven ernaar om onze studenten te voorzien van de mogelijkheid om te ontwerpen en problemen op te lossen, gelden kennis van wiskunde, wetenschap en techniek, voor het ontwerpen en uitvoeren van experimenten, maar ook voor het analyseren en interpreteren van gegevens, etc. Afgestudeerden van deze belangrijke zal een breed scala aan carrièremogelijkheden hebben; zij hebben de mogelijkheid om te bewegen in hardware of software posities, of het mengen van de twee. Typische industrieën inhuren computer ingenieurs, onder andere financiële diensten, computer fabrikanten, chemische bedrijven, defensie aannemers, consulting, transport, productie en consumptiegoederen. Computer technici zijn even succesvol in grote multinationale ondernemingen en kleine startups.

carrièrekans

Na zijn afstuderen van de Computer Engineering van BKU kunnen ingenieurs een hoop werk te nemen op het gebied van Computer and Information Technology als: Ontwerp en bouw van software, hardware voor de automatische controle-apparatuur, zoals de controle-apparaat in de auto, elektronische apparatuur, barcode lezing apparatuur, industriële robots, industriële kettingen. Het beheer van en het bouwen van beveiligingsoplossingen voor computer-systeem en computernetwerk. Werken voor software outsourcing bedrijven in de Verenigde Staten, Japan en Europa markten. Consulting, de beoordeling en de ontwikkeling van de informatietechnologie projecten en oplossingen.

KANS OM overschrijving op onze partneruniversiteiten

Studenten hebben 2 opties:

  • Optie 1: De studenten studeren aan BKU voor 4 jaar en ontvang de Bachelor of Computer Engineering toegekend door BKU.
  • Optie 2: Na het voltooien van 02 jaar bij BKU, kunnen studenten met financiële en academische aanmerking te komen over te dragen aan onze overzeese partner universiteiten in Australië de laatste 02 jaar om hun studie voor bachelor diploma af te ronden. De officiële bachelor diploma wordt uitgereikt door onze partner universiteiten in Australië: de University of Adelaide (ADL), de Universiteit van Queensland (UQ). Het voordeel van deze optie is dat de student ongeveer 50% van de totale kosten (collegegeld en het leven kosten) kunnen besparen in vergelijking met studeren voor volle 4 jaar in Australië om een ​​bachelor diploma uitgereikt door onze partner universiteiten te krijgen.
  • Studie taal: Engels
  • Duur van de opleiding: 04 jaar bij BKU
  • Campus: campus BKU
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Vietnam - Ho Chi Minh-stad, Ho Chi Minh City
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates