Bachelor in computernetwerken

Grupo Tiradentes

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in computernetwerken

Grupo Tiradentes

Implementeren en beheren van beveiligingsoplossingen voor computer circuits, stellen toegankelijkheid en beschikbaarheid voor internet en intranet, zullen routers en providers uitdagingen om hun dag tot dag. Omdat technoloog Computer Networks is om het besturingssysteem hardware en software om het delen van informatie te verbeteren onder de knie.

Porto Digital is een van de pijlers van de staat Pernambuco economie met betrekking tot technologie, met meer dan 6.500 medewerkers in ongeveer 500 ondernemers. Onder hen CESAR - Centrum voor Studies en Advanced Systems van Recife beschouwd tweemaal de beste instelling van Wetenschap en Technologie Country door FINEP.

arbeidsmarkt

De Technologen professionele en netwerken worden snel geabsorbeerd door de arbeidsmarkt, omdat zij een nieuw beroep vandaag algemeen aanvaard vormt.

In de regio, de belangrijkste werkgevers zijn de bedrijven van Porto Digital, in aanvulling op de openbare bedrijven zoals ATI, SERPRO, onder anderen. In São Paulo en Brasilia is er ook grote behoefte aan professionals in het veld. Bovendien zal onze Technologist in staat zijn om overal in de wereld te werken, zult u wereldwijd certificering CCNA CISCO hebben.

veld

De Technoloog en netwerken in staat zal zijn om een ​​rol van transformator-agent markt te nemen, in staat om verandering tot stand te brengen door middel van de integratie van nieuwe informatietechnologieën in het oplossen van problemen en het verstrekken van nieuwe soorten activiteiten.

GOALS

algemeen:

De cursus van technologie en netwerken heeft tot doel burgers en hooggekwalificeerde professionals opleiden in wat nieuwste computer-netwerktechnologie, bereid om te handelen in overeenstemming met de technologie en de trends in de markt.

specifiek:

• Beheer dienstverlenende bedrijven in de zakelijke omgeving en netwerken; • Professional trein te installeren, configureren en beheren van de infrastructuur van computernetwerken; • implementeren en beheren van beveiligingsoplossingen voor computernetwerken; • beheren en administreren computernetwerken; • Het ontwikkelen en beheren van projecten gericht op de technologie van computernetwerken; • Prospect oplossingen van computernetwerken.

Deze school biedt programma's in:
  • Portuguese (Brazil)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Duur
5 semesters
Voltijd
Price
Prijs
- R $ 369,85 * * De 35% korting op de termijnen van de 1e helft zijn samengesteld uit 20% korting + 15% van tevoren een betaling op de 15e van de maand volwassenheid te maken.
Locations
Braziliƫ - Aracaju, Sergipe
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Mar. 2019
Braziliƫ - Aracaju, Sergipe
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan