Bachelor in control in technische systemen

Samara State Technical University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in control in technische systemen

Samara State Technical University

Controle in Technical Systems

Over de school / organisatie:

De Automation and Information Technology Faculteit werd opgericht in 1959. We waren de eerste in Samara aan specialisten in automatisering, meet- en computerwetenschappen trainen. Nu trainen we bachelors, masters en ingenieurs in de belangrijkste gebieden. Onze alumni werken als managers en toonaangevende specialisten op verschillende bedrijven die te creëren en exploiteren van informatiesystemen en technologieën onderhouden van onderzoek en ontwikkeling, bankverrichtingen, verkeer en telecommunicatienetwerken, alsmede de ecologische monitoring.

Over de universiteit (geschiedenis, moderne verbeteringen, school missie awards / accreditaties)

Opgericht in 1914 Samara State Technical University is toegewijd aan de zuiverheid van de wetenschap, onderzoek en innovatie. Ons doel is om de behoeften van de markt in de gebieden die we gespecialiseerd zijn met studenten uitgerust met rechtstreeks toepasselijk vaardigheden te vergemakkelijken. En we kunnen eerlijk zeggen dat de universiteit alumni met succes in de praktijk opgedane kennis te zetten.

Tegenwoordig is de universiteit omvat 3 belangrijke campussen, 17 onderwijsgebouwen, 8 slaapzalen, meer dan 50 onderzoekscentra, 2 sportcomplexen en 3 recreatiecentra.

De universiteit heeft een vergunning van het ministerie van Onderwijs en Wetenschappen van de Russische Federatie aan de educatieve activiteiten op het gebied van het hoger onderwijs uit te voeren (License № 1938 van 17 februari 2016). De universiteit is geaccrediteerd door het ministerie van Onderwijs en Wetenschappen van de Russische Federatie (State Accreditation Certificate № 1676 van 22 januari 2016).

Dingen die het programma speciaal te maken

Het belangrijkste doel van deze opleiding is om studenten voor te bereiden op hun toekomstige carrière op het gebied van IT-ondersteuning in een breed scala van industrieën. Tijdens de cursus zullen de studenten kennis over zowel de hardware als de software van de moderne computationele systemen te verkrijgen. Bovendien is ons unieke eigenschap is een complexe onderwijs; Daarom bieden wij ook modules in de geestes- en sociale wetenschappen.

De opleiding is bedoeld voor studenten met een specifieke interesse in wiskunde en informatica en de toepassing daarvan op de industrie. Meer nadruk dan ook op wiskunde geplaatst en IT-onderwerpen en modelleringstechnieken.

Om ervoor te zorgen dat onze studenten krijgen de meest relevante kennis en vaardigheden uit de industrie, werken wij nauw samen met wereldwijd opererende bedrijven en regionale bedrijven. Veel van onze medewerkers combineren werkzaam in de IT-gebied en het onderwijs, zo zul je worden opgeleid door professionals in hun vakgebied.

Uitkomst voor afgestudeerden

Onze recent afgestudeerden werken voor zowel binnenlandse als internationale bedrijven, die senior management posities. Vooral veel van onze alumni werkzaam in "Rosneft", "Lukoil", "Danone", "Siemens" en vele anderen. Ze werken in een groot aantal landen, waaronder Verenigde Arabische Emiraten, Duitsland en Israël.

Aanvraagtermijnen

De procedure Aanvraag voor het programma eindigt op 19 augustus

startdata

De procedure Aanvraag voor het programma start op 1 juni

toelatingsproces

  • Vul een aanvraagformulier - E-mail het aanvraagformulier, een kopie van uw paspoort en kopieën van uw educatieve documenten in het Engels of in het Russisch.
  • Wacht tot de officiële antwoord van de University (ongeveer 2-3 weken) - Vertaal en notarieel bekrachtigen uw educatieve documenten in de Ambassade van de Russische Federatie in uw land - Vraag een studentenvisum in uw land - Bij aankomst in Samara te dienen alle originele documenten - Teken het contract en betalen het collegegeld voor het eerste semester / jaar

Aanvragers die geen Russisch spreken zijn ingeschreven voor de eenjarige voorbereidende cursus, neem een ​​examen van de Russische taal en daarna in te dienen van de documenten voor de opleiding.

Toelatingseisen (taal, vooropleiding of opleiding, enz.)

Entry examens:

1) Wiskunde
2) Natuurkunde
3) Russisch

Lijst van documenten:

  • Internationaal paspoort
  • Migratie Card (je krijgt hem het Russische grensoverschrijdende controle)
  • 6 kleurenfoto's (grootte 3 x 4)
  • Educatieve documenten (high school diploma) en hun gewaarmerkte afschriften, vertaald in het Russisch en notariële door een gecertificeerde advocaat in het thuisland van de kandidaat.
  • een certificaat van de gezondheid, afgegeven door de officiële instantie van het land van herkomst en de originele medische verklaring dat HIV-negatief resultaat genomen in de afgelopen 30 dagen bewijst

Lengte van het programma

4 jaar full-time studie

Kosten

122 260 roebel per jaar

Scholarship informatie

Internationale kandidaten hebben een kans om de beurzen te ontvangen van de Russische regering. Voor het aanvragen van dergelijke beurzen moet u contact opnemen met de vertegenwoordiger kantoor van Rossotrudnichestvo in het land van uw woonplaats.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Russisch
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
82,400 RUB
122 260 roebel per jaar
Locations
Rusland - Samara, Oblast Samara
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Rusland - Samara, Oblast Samara
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan