Bachelor in Criminal Justice

Charles Sturt University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in Criminal Justice

Charles Sturt University

Strafrecht is in de voorhoede van de manier waarop een samenleving wordt gevormd en functies.

Omschreven als de manieren waarop de sociale controle, het afschrikken en het inperken van criminaliteit en revalidatie worden ontwikkeld en geleverd in een samenleving, strafrecht biedt een scala van uiteenlopende en spannende carrière.

CSU's Bachelor of Criminal Justice beschikt u over de vaardigheden en kennis om de voortgang van de Associate Degree in Policing Practice (ADPP) en verder in aanmerking komen voor toetreding tot de NSW politie, onder voorbehoud van professionele geschiktheid.

Het bereidt je om te werken in diverse strafrecht gebieden, zoals correcties, proef en parole, of werken met vluchtelingen, criminelen, slachtoffers en hun families.

U kunt ook tijdens je stage-ervaring, kunt u andere carrière in de rechtshandhaving en sociale rechtvaardigheid te ontdekken. Er is ook de mogelijkheid van het invoeren van een academische carrière na de Bachelor of Criminal Justice, inschepen op rechtenstudie of onderneming die een hogere graad van onderzoek.

Waarom deze cursus te bestuderen?

Redenen om Strafrecht studeren aan CSU:

 • Dit is een multidisciplinaire opleiding: studenten studeren een scala van onderwerpen, waaronder justitie studies, criminologie, sociologie, psychologie, filosofie, communicatie en inheemse studies. Dit betekent dat u verschillende carrièrepaden en steek onderwerpen bij elkaar dat je carrière plannen of de huidige werkplek aan te passen verkennen
 • de cursus is online en op de campus bij Bathurst en Port Macquarie aangeboden, zodat u zo flexibel als je nodig hebt om te studeren
 • voor diegenen die geïnteresseerd zijn in een carrière in de politie, de cursus biedt een erkende route toe te passen voor de NSW Police Force via de ADPP, onder voorbehoud van de professionele geschiktheid en de beschikbaarheid van de posities die worden bepaald op basis van de operationele behoeften van de NSW politie
 • bereid je voor op andere sociale rechtvaardigheid uitdagingen, met inbegrip van vluchtelingen opsluiting, en de gemeenschap rechtvaardigheid en preventie van criminaliteit programma's in inheemse en niet-inheemse gemeenschappen.

Hoe zal ik voer NSW Police?

Aan het einde van het eerste jaar van de studie, studenten kunnen, als ze dat willen, beginnen met het proces van toepassing zijn op NSW Police. Dit geldt ook voor de voltooiing van de Universiteit Certificate in Workforce Essentials en verdere informatie kunt u vinden op de NSW politie Recruitment website. Indien geselecteerd, kunt u de Academie Goulburn politie in te voeren.

Met krediet beschikbaar voor studie aan de Goulburn Police Academy, kunnen de studenten zowel de ADPP kwalificatie en de Bachelor of Criminal Justice diploma binnen drie jaar veilig te stellen.

Hoewel de cursus biedt een erkende route voor studenten toe te passen op de NSW politie via de ADPP onderworpen aan professionele geschiktheid, er is geen garantie een afgestudeerde zal een plaats of dienst worden aangeboden met de NSW Police Force.

Wat zal ik leren?

CSU's afgestudeerden beschikken over een sterke theoretische achtergrond en sterk ontwikkelde kritische en analytische vaardigheden in diverse disciplines. Afgestudeerden begrijpen het belang van reflexiviteit en de toepassing van de ethiek om hen in staat stellen om goed burgerschap te oefenen en dit toepassen op de beroepspraktijk. Studenten zullen afstuderen met inheemse culturele competentie.

Carrièremogelijkheden

Carrièremogelijkheden zijn te vinden op gebieden zoals:

 • policing
 • strafrechtelijke en sociale rechtvaardigheid onderzoek en beleid
 • correcties, proef en parole
 • geassocieerd werken met daders en gezinnen
 • gemeenschap en welzijnsorganisaties
 • jeugdrechtspraak
 • andere criminele rechtvaardigheid en sociale rechtvaardigheid beroepen.

toelating informatie

indicatieve ATAR

65.00

 • Standard UAC toelatingscriteria gelden voor deze mate. HSC onderwerpen worden niet verondersteld kennis. Er zijn geen professionele of andere vereisten werkgelegenheid.

Aankomende studenten van de regionale gebieden kunnen vooraf worden gegarandeerd een aanbod voor fulltime intern onderzoek naar de release van hun ATAR door deel te nemen in de scholen aanbeveling Scheme (SRS). De regio is waarin CSU voor de toepassing van de SRS-schema wordt de noordelijke helft van Victoria, ACT en de meeste regionale NSW, naast de Sydney, Newcastle en Wollongong gebieden.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Australië - Bathurst, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Australië - Port Macquarie, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan