Bachelor in culinaire kunsten & service management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor Degree in Culinary Arts & Service Management

Onze afgestudeerden zijn veelzijdige leiders klaar om de spannende eten en drinken industrie in te voeren. Hands-on leren gebeurt in onze zes voedsellaboratoria commercieel-kwaliteit, twee op de campus restaurants en student-run retail bakkerij outlet. Cursussen wordt toegepast in de echte wereld door middel van een semesterlong reeks van het hotel, culinaire en food service werkervaringen. Studenten ontwikkelen vaardigheden onder faculteit toezicht tijdens het af te werken campus met professionals, studenten met betaalde werkgelegenheid dat hun carrière doelen te ondersteunen. Wat leert u?

  • geavanceerde kooktechnieken
  • opkomende trends in voeding, sanitaire voorzieningen en diensten voor voedselvoorziening
  • esthetische waardering voor zintuiglijke waarnemingen van smaken, geuren, plaat presentaties en ambiance
  • marketing, sales en customer service
  • onderzoek en ontwikkeling
  • strategische planning en financieel beheer
  • planning en operaties
  • leiderschap

Afgestudeerden in het personeelsbestand als executive chef-koks, hotel en resort managers, onderzoek en ontwikkeling deskundigen, managers van grootschalige foodservice-activiteiten en een eigen chef-koks. Dit programma bereidt ook ondernemers om een ​​full-service restaurant of meerdere locaties food service operatie bedienen.

Geaccrediteerd door de American Culinary FEDERATION

Belangrijkste feiten

  • BPS graad
  • 123 credit-uren (minimum) nodig
      • 31+ kredieten moeten in de liberal arts and sciences
      • 45+ credits moet in 300/400 level cursussen
  • 800 uur van de industrie werkervaring vereist
      • 200 uur (minimum) vereist bij elke stage plaats
      • Dit is geen credit-dragende en er is geen collegegeld
  • Geaccrediteerd door de American Culinary Federation

Career Opties

  • Executive chef
  • Sous chef
  • Banketbakker
  • collectieve chef
  • Catering
  • Dining diensten
  • culinaire opvoeder
  • restaurant management
  • Eet- en drinkgelegenheden
  • Menu ontwerp

Verplichte vakken

  • Financial Accounting
  • geavanceerde Patisserie
  • Professioneel Koken Fundamentals I
  • Professioneel Koken Fundamentals II
  • Internationale keuken
  • Contemporary Cuisine
  • Food service Operations Management
  • Garde Manger / Charcuterie
  • Commerciële Koken en Catering
  • Voeding / Food Science
  • American Gastronomie
  • Culinair Futures / Food Technology
  • Geavanceerd Kitchen Menu Beheer
  • De Global Market
  • financiën
  • Hospitality Futures
  • De Dienst Economie
  • ethiek
  • taal Sequence
  • Strategische planning en beleid
  • Reclame en promotie
  • Dining Room & Kitchen Operations
  • Food service Sanitation
  • faciliteiten Planning
  • Environmental Management
  • culturele Oenologie
  • Capstone Project Planning
  • Capstone Project
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

When it comes to cookie-cutter colleges, Paul Smith’s is anything but. In fact, we’re the only 4-year college inside the boundaries of the world-famous “forever wild” Adirondacks. Students at Paul Smi ... Lees meer

When it comes to cookie-cutter colleges, Paul Smith’s is anything but. In fact, we’re the only 4-year college inside the boundaries of the world-famous “forever wild” Adirondacks. Students at Paul Smith’s College experience a hands-on education that combines proven career training with a meaningful exploration of self, society and the earth: Lees Minder