Bachelor in data analytics

Aquinas College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in data analytics

Aquinas College

Vanaf begin 2017 zal Aquinas College een Groot en klein in Data Analytics, Een snelgroeiend veld dat studenten voorbereidt om gegevens te verwerken en presenteren in een steeds meer data-driven wereld.

Afgestudeerden met deze grote of minderjarige zullen in staat zijn om wiskundige en statistische technieken te gebruiken, gecombineerd met programmerings- en software applicaties om trends en ander gedrag te detecteren en presenteer dan de analyse voor een breder begrip. Dit is een interdisciplinair veld dat statistieken, wiskunde, computerprogrammering, informatietechnologie en bedrijfsadministratie combineert.

Vooruitgang in technologie, zoals smartphones, sociale netwerken en e-commerce, is de afgelopen vijf jaar gepaard gegaan met een explosie van gegevens. Sommige deskundigen schatten dat in deze periode meer dan 90% van de wereldgegevens zijn gecreëerd.

"Omdat de praktijk van data-driven besluitvorming over industrieën is gegroeid, is de vraag naar afgestudeerden met de vaardigheden die nodig zijn om analytische inzichten uit complexe gegevensbronnen te ontwikkelen, nog steeds gegroeid," zei Andrew Borgman, een biostatistiek bij Spectrum Health. "Het Aquinas College Data Analytics Programma biedt studenten de nodige technische vaardigheden en zakelijke bekwaamheden om de uitdagende problemen van de huidige wiskunde, informatica en bedrijfsleven aan te pakken." Meer en meer bedrijven, overheidsinstanties, de zorgsector, Onderzoekslabs, en veel andere werkgevers huren data analisten om hen te helpen hun gegevens opvattend maken.

Hieronder vindt u een aantal statistieken die de vraag van de industrie voor data-analisten omschrijven:

Een rapport van het McKinsey Global Institute in 2011 voorspelde in 2018 een tekort in de VS van 140.000 tot 190.000 mensen met de analytische vaardigheden die nodig zijn om te voldoen aan de behoeften van de analyse van de industrie.

De werkzoekende website indeed.com laat zien dat het percentage banen met beschrijvingen met de uitdrukking "grote dataanalyse" sinds 2012 meer dan vier keer is toegenomen. In 2015 heeft de International Data Corporation voorspeld dat er in 2018 bijna een miljoen posities in de VS zouden zijn die vaardigheden in data management en interpretatie vereisen.

Verder zijn salarissen voor banen op dit gebied zeer competitief. Volgens datajobs.com kan een data-analist op het niveau van een salaris in het bereik van $ 50.000- $ 75.000 verwachten, terwijl het salarisbereik van een ervaren data analist tussen $ 65.000 - $ 110.000 bedraagt.

Terwijl de hoofdvak een basis zou leggen in geavanceerde statistische technieken voor het analyseren van datasets, zou de minderjarige studenten uitgerust met een kleinere statistische terminologie en technieken, een inleiding tot computerprogrammering en spreadsheetgebruik en een kijk op data technieken in het kader van andere disciplines. Studenten met deze minderjarige zouden in staat zijn om bij te dragen tot data analyse oplossingen op de werkplek, om inzichten te geven die kunnen leiden tot data-driven beslissingen, en mogelijk een afstudeerprogramma in analytics bij te wonen.

Leerresultaten van Data Analytics Student Learning

Na het succesvol afronden van een Data Analytics-maatschappij hebben de studenten gewonnen:

  • Een breedte en diepte van wiskunde en statistische vaardigheden die nodig zijn om analytisch denken op hoog niveau te kunnen toepassen op data analyse problemen
  • Een blootstelling aan de basis van computerprogrammering en analysesoftware gebruiken en dus de mogelijkheid om snel te verwerven technologische knowhow op het werk.
  • Een basis in business vocabulary, praktijken en conventies die nodig zijn voor een waardering van de cultuur waarin ze waarschijnlijk zullen werken.
  • De verandering in het toepassen van data analytics technieken op real-world datasets en het samenstellen van een project portfolio om potentiële werkgevers te laten zien
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Grand Rapids, Michigan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates