Bachelor in de accountancy (Hons)

Universiti Selangor (UNISEL)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de accountancy (Hons)

Universiti Selangor (UNISEL)

Bachelor of Accountancy (Hons)

Professional Recognition

 • Maleisië Kwalificatie Agency (MQA)
 • Maleisische Instituut van Accountants (MIA)

Overzicht

 1. Verbeter het menselijk kapitaal door het produceren van accountants die de kennis en professionele, intellectueel, technisch, analytisch, interpersoonlijke, communicatief, leiderschap en ondernemende vaardigheden.
 2. Boekhouding is belangrijke instrumenten voor de economie en elk bedrijf onderneming.
 3. Het is de taal van het bedrijf dat de werking van een industrie of economie glad.
 4. Accounting speelt een vitale rol in alle fasen van het bedrijfsleven in het bijzonder in de komst van de informatie-technologie als onderdeel van de wereld de globalisering.
 5. Boekhoudkundige informatie is nuttig om het bedrijf in het bereiken van zijn doel, de doelstellingen en de missie; het beoordelen van prestaties uit het verleden en de toekomstige richting; en beoordelen en belonen besluitvorming prestaties.

Programma Learning Outcomes

 1. Bereid financieel overzicht in overeenstemming met de goedgekeurde boekhoudnorm voor organisaties en eenvoudig gestructureerde groep.
 2. Interpreteren en evalueren van financiële en niet-financiële informatie voor de besluitvorming.
 3. Bereid belastingaangiften en advies over belastingzaken voor individuen en eenvoudige entiteiten.
 4. Voer audit voor niet complexe entiteiten met eigent technologieën.
 5. Werken samen in een management team; effectief te communiceren, zowel mondeling als schriftelijk met verschillende belanghebbenden.
 6. Demonstreer leiderschap en ondernemerschap.
 7. Streven naar een continu leerproces aan te passen met de snelle veranderingen in de industrie en voor de professionele ontwikkeling.
 8. Oefen de boekhouding met professionele ethiek en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Toelatingseisen

 1. Foundation in Management van UNISEL / Matriculation Certificaat van het ministerie van Onderwijs / particuliere instelling met minstens CGPA 2,00; of 2. Een verwante diploma of gelijkwaardig document van UNISEL of Public / Private instelling met minstens CGPA 2,00; of 3. STPM / A-niveau of gelijkwaardig met minstens 2 opdrachtgevers

Carrièremogelijkheden

 1. Openbare praktijk - Public Accountants, accountants, financieel controleur, Tax en Financial Consultant, Finance Manager, Budget en Forecast account, Accounts of Finance Executive, Corporate Executive en docent. 2. Handel en industrie - Cost Accountant, management Accountant, Financial Strategic Manager, Financial Planner, Operational Auditor, System Consultant, Bankers, Effectenmakelaar en fondsbeheerder. 3. Overheid en semi-overheid - Penningmeester, Governmental Accountant.

Verwacht Salaris

 1. Publieke Sector: Basic starten maandsalaris is ongeveer RM 1800; plus vergoedingen (zoals huisvesting en entertainment) het totaal kan oplopen tot rond RM 2.600. 2. Private Sector: De hoeveelheid van de fundamentele uitgangspunt maandsalaris kan variëren van het bovengenoemde bedrag. Echter, het totale bedrag van de maandelijkse salaris (inclusief vergoedingen) is onderhandeld en die hoger is dan die behaald in de publieke sector kan zijn.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Maleisiƫ - Shah Alam, Selangor
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2019
Maleisiƫ - Shah Alam, Selangor
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan