bachelor in de administratie

EBAPE Brazilian School of Public and Business Administration

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

bachelor in de administratie

EBAPE Brazilian School of Public and Business Administration

De scholen waar de cursussen worden aangeleerd zijn traditionele centres of excellence in hun bevoegdheden, met brede nationale en internationale erkenning, naast het hebben van hoge waardering in zowel academische kwaliteit en de standaard van hun faculteit leden. Beide beschikken over een uitgebreide lijst van publicaties, studies, proefschriften en onderzoeksrapporten zowel in Brazilië en het buitenland die getuigen van hun dynamiek, kennis en, vooral, hun pioniersgeest.

&nbsp

• Opgericht in 1952, EBAPE was de eerste instelling gewijd aan de administratie in heel Latijns-Amerika. Het behoudt zijn positie als vermeende leider in opleiding van gekwalificeerd personeel zowel voor de openbare als de prive-sector. Het was een gevolg van deze dubbele focus van EBAPE dat Brazilië begonnen met de systematische studie van de administratie als een wetenschap.


• Opgericht in 1966, is EPGE erkend als de beste Braziliaanse centrum voor graduate studie in de economie worden. Het pionierswerk van de oprichting van een promotie-programma op dit gebied in Brazilië en het is faculteit leden zijn verantwoordelijk voor meer dan de helft van de publicaties van Braziliaanse economen in toonaangevende gespecialiseerde internationale tijdschriften.


De undergraduate opleidingen in de administratie in Rio de Janeiro hebben toegevoegd het voordeel dat ze uitsluitend verzorgd door docenten met een Master's graden en Ph.Ds. De cursus structuur zal zorgen voor een innovatief educatief proces, met alle mogelijke attributen van uitmuntendheid, kwaliteit en opleiding voor de studenten van vandaag die leven in een wereld van diepgaande transformatie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Braziliƫ - Rio de Janeiro, Rio de Janeiro
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates