Bachelor in de administratie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

UNIT CURSUS maandwaarden MET 35% (20% + 15%) *

  • Yellow House R $ 259,35
  • MAGDALENE ( 's ochtends) R $ 356,85
  • MAGDALENE (NIGHT) R $ 369,85

De huidige maatschappelijke situatie is veranderingen op verschillende terreinen van menselijke activiteit gebracht. Technologische vooruitgang en globalisering vereisen professionals in toenemende mate bereid zijn voor een meer concurrerende markt.

Navigeren door de ruwe zee van een economie, meer en meer globaliserende vereist voorbereid en voelen voorspellende beheerders. Het is voor de beheerder om een ​​slimme manager niet alleen met de wereldwijde veranderingen, maar ook met de mensen die het beheer, het geven van prikkels, met aandacht voor hun behoeften zijn, waardoor ze zich belangrijk voelt als werknemer en als mensen.

Arbeidsmarkt

De beheerder wordt in toenemende mate vereist door de arbeidsmarkt, de mogelijkheden zijn echt op het gebied van publieke en private sector. In Brazilië tegen het jaar 2005 werden opgenomen in de handel samen ongeveer 8.915.890 (8.915.000, 890) bedrijven.

Wij benadrukken dat zelfs als opleidingen een aanzienlijk aanbod bachelor's is een duidelijk verschil tussen de noodzaak voor bedrijven en voldoen aan deze vraag.

veld

In een scenario van economische globalisering, organisaties proberen dagelijks om hun concurrentievermogen te verhogen.

De beheerder, hoeksteen van het bedrijf, moet het handelen in de strategische planning van het bedrijf, het analyseren van scenario's en de opbouw van strategieën om ervoor te zorgen de beste resultaten; marketing, om de markering te positioneren en maken winstgevende relaties; financieel beheer, waardoor de liquiditeit van de instelling, het beoordelen van krediet transacties, in kaart brengen van bronnen van de investeringen en het beheer van marktrisico's; het beheer van de human resources, de ontwikkeling van loopbaanplanning, werving, selectie, evaluatie en het geven van trainingen om teams te versterken; of ruimten zoals logistiek, operations, sales, buitenlandse handel, informatiesystemen, etc.

In aanvulling op de nieuwe functies zoals het beheer van creativiteit en innovatie, corporate governance en duurzaam beheer. Beroepsopleiding van FACIPE, kan de prestaties op verschillende gebieden, zowel in de micro, klein, middelgroot of groot; in de publieke, private en derde sector. Als u ondernemer bent, kunt u uw bedrijf te openen en zijn van plan tijdens de cursus. De consultants heeft ook een gegarandeerde markt ruimte. U kunt ook de academische carrière, gedacht aan een docent of leraar te volgen? De keuze is aan jou!

Algemene doelstelling:

Om professionals in staat om het combineren van de vakbekwaamheid van een kritische bewustzijn, gezien de trends voor de productie van kennis op kennis van de gebieden van het management voor de verwerving van specifieke beroepsvaardigheden gevormd te trainen, en vooral de bouw van de ondernemende geest die kan genereren groei en sociale ontwikkeling en voor te bereiden, in brede zin, de mens tot leven.

Specifieke doelstelling:

• Trein managers met een nadruk op ondernemerschap in staat om: Plan, begeleiden, direct en de controle van de administratie van de diensten in het algemeen; • Interact creatief omgaan met verschillende organisatorische en sociale context; Omgaan met innovatief management, operationele capaciteit in gunstige omstandigheden, het stimuleren en uitbreiden van mogelijkheden om nieuwe bedrijven die de vooruitgang van de samenleving beïnvloeden, waardoor vooral de behoeften van Pernambuco gemeenschap te creëren; • Geef de leerlingen de bouw van theoretische en conceptuele kennis en de toepassing ervan in marketing relaties die onderworpen zijn aan de bedrijven; • Zorg voor technologische hulpmiddelen die de fundamentele acties en procedures in overeenstemming met de eisen van de markt te bieden; Build intellectuele basis, articulerende beleid en technische professionele autonomie mogelijkheden en effectieve uitoefening van zijn functies in de markt; Het voorbereiden van de burgers voor ethisch gedrag en kritisch en creatief denken, en de verwerking agent in de professionele markt en de samenleving; • Stimuleer de student om de niet aflatende streven naar kennis, de vorming van een professional die wordt gekenmerkt door voortdurend actualiseren management informatie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Lees Minder