Bachelor In De Agrarische Machines En Technologie├źn

University Of Ruse

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Agrarische Machines En Technologieën

University Of Ruse

Ruse1

Het verloop van studies en opleidingen zijn ontworpen om hoge kwaliteit afgestudeerden beschikken over voldoende kennis en vaardigheden op het gebied van agrarische machines en technologieën te produceren. De eerste vier semesters zijn gewijd aan algemene opleiding aan de hand van het onderwerp eenheden, zoals wiskunde, natuurkunde, informatica, materialen en machine-elementen en anderen. Semesters 5-7 bouwen specifieke professionele vaardigheden door middel van het bestuderen van gemechaniseerde technologie in de landbouw, hydraulische en pneumatische machines, elektronische systemen en het onderhoud van landbouwmachines. In de achtste semester kunnen studenten vakken op de volgende vakgebieden te kiezen: het ontwerp en de bouw van landbouwmachines, landbouw technologieën, landbouwmachines reparatie technologieën. Het verloop van studies eindigt met de verdediging van een afstudeeropdracht of een staatsexamen (studenten krijgen het recht om de alternatieve zij de voorkeur geven).

Ruse3

Afgestudeerden in "Agrarische machines en technologieën" met een Bachelor diploma kan beginnen en bouwen hun carrière op het gebied van ontwerp, ontwikkeling en productie van landbouwmachines, evaluatie en selectie van gemechaniseerde technologieën in de landbouw, onderhoud van landbouwmachines. Ze kunnen ook onderzoek met betrekking tot de vele problemen van de landbouw te doen. Ze kunnen werken als experts, adviseurs en managers in het bedrijfsleven omgaan met landbouwmachines en moderne agrarische productie.

De duur van de studies is 4 jaar. Het collegegeld is 1.250 euro per semester.

Toelatingseisen: High school diploma, dat toegang geeft tot universiteiten in het land van herkomst.

Alle applicatie documenten zijn te vinden op de website van de universiteit op: http://foreign.uni-ruse.bg/en/. Indiening van documenten - vóór 30 september van elk jaar.

Contactpersoon voor dit programma: Assoc. Prof. Kaloyan Sroyanov, PhD; kes@uni-ruse.bg

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
1,250 EUR
Locations
Bulgarije - Roese, Roese
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Bulgarije - Roese, Roese
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
Het collegegeld is 1.250 euro per semester.