Bachelor In De Architectonische Technologie En Bouwmanagement Ba

Copenhagen School of Design and Technology KEA

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Architectonische Technologie En Bouwmanagement Ba

Copenhagen School of Design and Technology KEA

Bachelor in Architectural Technology en Construction Management BA

Als u een belangrijke persoon in de bouw, de Architectural Technology en Construction Management programma is de juiste keuze voor u.

Bachelors of Architectural Technology en Construction Management zijn de professionals, die in staat zijn om deel te nemen en het coördineren van het bouwproces op alle niveaus, van concept tot voltooiing in de breedste zin. Dit omvat nieuwbouw en de renovatie. Tijdens de studies bent u in staat zich te specialiseren in design consultancy, facility management en de bouw management. BIM (Bouw Informatie Model) is een geïntegreerd onderdeel van het onderwijs, omdat we ervan overtuigd dat dit een essentieel en zeer belangrijk driver, die een sterke invloed hebben op de toekomstige ontwikkeling en progressie van de bouw zal hebben. Het programma is volledig in het Engels en richt zich op probleemgestuurd onderwijs gepland rond een semester project zich in verschillende landen en de huidige strategische markten. De moeilijkheidsgraad stijgt het hele onderwijs.

Communicatie, planning, ontwerp en technologie zijn de sleutelwoorden van de Bachelor of Architectural Technology en Construction Management programma. De onderwerpen van het programma zijn verdeeld in 5 kerngebieden: Algemeen, zaken, productie, ontwerp en registratie. Op de top van dat duurzaamheid en innovatie / ondernemerschap is inherent aan de projecten en de werkmethode in alle vakken.

De 6e semester is gericht tot 20 weken stage in Denemarken of in het buitenland.

Going internationale

Meer dan de helft van onze studenten zijn buitenlanders. Onze leraar team heeft een multinational profiel, ook. Dit creëert een speciale sfeer; wordt een student in een internationale omgeving vraagt ​​om flexibiliteit, en het daagt ook uw interculturele vaardigheden en bereidt u voor op een toekomst van wereldwijde mogelijkheden.

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen die zich ertoe verbindt verder onderwijs vandaag zal moeten samenwerken met professionals over de hele wereld op een bepaald moment in hun carrière. Deze vorm van samenwerking gaat het niet alleen een behoefte aan taalvaardigheden, maar ook het vermogen en de bereidheid om zowel professioneel, sociaal en historisch in de geest van andere culturen te voeren. Dergelijke vaardigheden hebben de neiging om te ontwikkelen terwijl de studenten samen te werken over de grenzen en nationaliteiten.

Kortom: We denken globaal - we wereldwijd handelen!

De Bachelor of Architectural Technology en Construction Management programma is geaccrediteerd door het Ministerie van Wetenschap, Innovatie en Hoger Onderwijs en door RICS, Royal Institute of Chartered Surveyors. De professional kan worden vergeleken met een BSc. (Hon), een Britse Bachelor Degree met onderscheiding.

In de Bachelor of Architectural Technology en Construction Management programma, werk je binnen deze gebieden:

  • Plot en Building, 1-2 verdiepingen: Je krijgt een inleiding tot de bouw krijgen door te werken met een relatief eenvoudig project. Je zal moeten werken met het ontwerp van de architecturale en MEP principes, productie process management, productiemethoden van structuren en materialen, samenwerking, communicatie, wiskunde, communicatie en BIM, bedrijfskunde evenals registratie, landmeetkunde en waarin onder andere .
  • Plot en Building, 2-3 verdiepingen: U leert over het bouwproces van een meer geavanceerde gebouwencomplex. Je zal moeten werken met het ontwerp van de architecturale en MEP principes, productie process management, productiemethoden van structuren en materialen, samenwerking, communicatie, wiskunde, BIM, bedrijfskunde evenals registratie, landmeetkunde en tot vaststelling, etc.

Dit semester richt zich op: Dual locaties - DK en buitenland


Industriële gebouwen en industrieel geproduceerde bouwelementen:

Je leert de productie van industrieel vervaardigde gebouwen en gebruik makend van het gehele proces van ontwerp en productie tot montage van het gebouw en de betrokken op alle niveaus logistics. Je werkt met het ontwerp van de architecturale en structurele principes, het productieproces en de bouw management, productiemethoden van structuren en materialen, samenwerking, communicatie, wiskunde en bedrijfskunde en project wet, etc.

Dit semester richt zich op: Lean en ondernemerschap

Multistorey woningen / commerciële gebouw:

U leren over het bouwproces van complexe meerdere verdiepingen woningen / commerciële gebouw. Je werkt met het ontwerp van de architectonische, structurele en MEP principes, productie process management, productiemethoden van structuren en materialen, samenwerking, communicatie en toegepaste wetenschappen, bedrijfskunde evenals project wet, etc.

Dit semester richt zich op: Duurzaamheid en innovatie

Renovatie:

U leert over het bouwproces van een renovatieproject. Je werkt met het ontwerp van de architectonische, structurele en MEP principes, productie process management, productiemethoden van structuren en materialen, samenwerking, communicatie, bedrijfskunde, project wet, alsmede de registratie gebouw record, onder andere dingen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Feb. 2019
Duration
Duur
3.5 jaar
Voltijd
Price
Prijs
6,065 EUR
Information
Deadline
Vraag informatie aan
for all international students
Locations
Denemarken - Kopenhagen
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
for all international students
Einddatum Juni 30, 2019
Startdatum: Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
for overseas students; 1 December - for all other students
Einddatum Mar. 2, 2020
Dates
Aug. 2018
Denemarken - Kopenhagen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
for all international students
Einddatum Juni 30, 2019
Feb. 2019
Denemarken - Kopenhagen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
for overseas students; 1 December - for all other students
Einddatum Mar. 2, 2020
Price
Prijs voor niet-EU-studenten (per semester)