Bachelor in de architectuur en stedenbouw

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Kenmerken van een project ontstaan ​​dromen materialiseren steen voor steen. De Bachelor in de Architectuur en Stedenbouw, gevormd door Facipe verwerft vaardigheden voor het ontwerpen en toezicht op de uitvoering van de gebouwen, architecturale ensembles en monumenten, landschapsarchitectuur en interieur, en het uitvoeren van ruimtelijke ordening, lokale, stedelijke en regionale.

Organiseer ruimten, rekening houdend met de esthetiek, comfort en functionaliteit zal uw dagelijkse uitdaging. Aan het werk! Projecten, constructies en renovaties op u wachten.

Arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt voor de architect is breed en veelbelovend, gezien de factoren die van belang als woonwensen, woongebouwen, behoud, restauratie, oprichtingen, paisagismos en ambiance.

De vastgoedsector in Brazilië ondergaat nauwelijks blijvende crises. Zelfs in tijden van economische neergang, wanneer er een klein aantal gebouwen, zijn er altijd mogelijkheden voor professionele prestaties.

Vandaag is de architectuur professional heeft een breder scala van activiteiten op de markt, die vaak niet alleen beperkt tot het deel van de bouw, maar ook het management, directe werkzaamheden en projecten en opzetten van projecten.

Er zijn veel architecten volgende politieke carrière, die werkzaam zijn in NGO's, de ontwikkeling van het onderzoek in de sociale huisvesting en het verstrekken van algemene diensten aan gemeenschappen. Ook zijn ze in opkomst meer specifieke banen voor architecten in openbare aanbestedingen, waarbij ook een mogelijkheid om carrière kunnen zijn.

veld

Ontwerp, bouwen of te renoveren huizen, gebouwen en gebouwen zijn slechts enkele van de activiteiten die u zal uitvoeren. Het gebied van de gebouwen is de meest bekende, maar het speelveld voor professionele Architectuur en Stedenbouw is veel breder.

Beroepsopleiding van FACIPE maakt ook de prestaties op verschillende gebieden, van het behoud van het historisch erfgoed van de ontwikkeling van producten, zoals meubels en inrichting.

Planning van de akoestische omstandigheden, temperatuur en ventilatie van ruimtes; uitwerken verlichtingsprojecten van grote ruimtes; plannen van steden, met inbegrip van de straten, parken, pleinen en tuinen; organiseren interne ruimten van schepen, camper, tv-studio's en film; oefening consultancy activiteiten, advies en beheer werken zijn enkele voorbeelden. U kunt ook de academische carrière, ooit nagedacht over het feit dat een onderzoeker of docent te volgen? Het gebied is enorm en de keuze is aan jou!

GOALS

algemeen:

Om professionals te trainen op het gebied van architectuur en stedenbouw, zich bewust van maatschappelijke verantwoordelijkheid en betrokkenheid bij de regionale ontwikkeling door middel van ondernemerschap, creativiteit, praktijk, kritiek, reflectie en transformatie in overeenstemming met de werkelijkheid waarin zij actief is.

specifiek:

a) Voor de professional in staat om te werken in het ontwerp, de organisatie en de bouw van indoor en outdoor ruimte, met inbegrip van stedelijke planning, de bouw en landschapsarchitectuur; b) professionals met een kritisch bewustzijn en conceptuele kracht trainen om een ​​belangrijke sociale rol te spelen in het voordeel van de bevolking onbereikte door het kennen van de eigen architect en stedenbouwkundige. c) werk en onderzoek met betrekking tot kennis over de productie van de volkshuisvesting en andere onderwerpen die van belang. d) Het ontwikkelen van onderzoek en uitbreiding activiteiten die op het gebied van kennis uit te breiden en uit te breiden bouwtechnieken en andere lokale en regionale kennis; e) gebruik van technologie om de sociale, culturele, esthetische en economische gemeenschap te ontmoeten. f) Voor het verwerven van universele kennis en expertise op het gebied van architectuur en stedenbouw aan te moedigen; g) Het ontwikkelen van het bewustzijn van de ecologische verantwoordelijkheid, duurzame ontwikkeling en het bevorderen van het behoud van het architectonisch, stedelijk en landschappelijk erfgoed; h) Om creativiteit, self-management en de flexibiliteit te stimuleren, waardoor de studenten in staat zijn om de arbeidsmarkt te grillen passen, met behoud van de ethische en juridische principes. i) een debat en actie in verband met de architecturale en stedelijke ruimte gebouwd in de staat Alagoas ontwikkelen bij studenten de mogelijkheid om technisch in te grijpen in de bouw van deze ruimtes. j) Implementeren en organiseren van activiteiten met betrekking tot architectuur en stedenbouw om een ​​kritische massa in de maatschappij om de vele uitdagingen van de staat Pernambuco tegemoet te ontwikkelen; k) Het aanpakken van het gebrek aan professionals in ongewone gebieden van expertise, maar de bevoegdheid van de architect en stedenbouwkundige, zoals infrastructuur, bouw, topografie, verkeer en milieu.

Laatst bijgewerkt op nov 2016

Over de school

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Lees Minder